Fajna sprawa![]()
Fajna sprawa![]()
Tomek nie kombinuj , bo ja już zbieram na wyjazd na KubicePowitac towarzystwo dawno nie zaglądałem tu.
Kubica i basta. Tomek, masz za dużo czasu wolnego? to idź pomaluj jeszcze raz felgi na zimę coby nie pordzewiały![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Witam
to kiedy nas odwiedzicie ???? , Sławek słyszałem ze Tomek kupuje felgi telefony ????? , bo te jego obecne czarne zle sie prezentuja na alfie hmmmm
never telephony a co wrazie co jakby kubica nie wypalil nie fisiowac ty klubowicz z volvem na spot jakis przyjedz a nie nie odwiedzasz nasdrogi jacku postaramy sie moze w tym roku
---------- Post dodany o godzinie 14:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:52 ----------
...![]()
Planujecie sie jakos w najblizszym czasie, gdzies spotkac. Niedziela lotnisko czy cos ?
Po Kubicy to raczej jak najbardziej, tyle że ze względu na tem. i ciemności trzeba będzie skoczyć na jakąś kawkę czy cuś.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Jak spotykacie sie na kawie, to gdzie najczesciej, czy macie jedno stale miejsce? Bo nawet jakbym chcial wpasc, to nie wiem gdzie![]()
to jest roznie wczoraj ktos wymyslil kulture czyli pomaranczowy fortepianhiacynty radze ci byc za tydzien bo ci sam ta alfe dopcham tu
Alfa u mechanika, jak zrobi to przyjadę (nowe zawieszenie to będę śmigał). W zwiazku z naprawą Alfy na Pomarańczowy Fortepian mnie nie stać, więc postoje 15 minut na lotnisku.![]()