Mysle ze warto poczekac na doswiadczonych kolegow, ktorzy znaja model od dluzszego czasu, poniewaz w roczniku '05 moze bylo nieco inaczej. Albo to jakis pakiet lub opcja tylko.
Mysle ze warto poczekac na doswiadczonych kolegow, ktorzy znaja model od dluzszego czasu, poniewaz w roczniku '05 moze bylo nieco inaczej. Albo to jakis pakiet lub opcja tylko.
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
w mojej distinctive jest alumininum ryflowane wszystkie wstawki,z kolei w TI rzeczywiście szczotkowane aluminium, ciekawe czy można kupić te panele carbonowe które są dodane w tym roku,wyglądają dobrze,inna sprawa że trzeba by się w aso dowiedzieć czy to rzeczywiście carbon, jakby się dało kupić to pewnie bym zmieniłchyba że to koszty...odpowiednie
Alfa... i wszystko jasne
Nie wiem na ile technologia powtarza się we wszystkich współczesnych alfach, ale w mito te miękkie plastiki (w pseudoskórze i carbonie) robione są także na twardy plastik jest naklejana warstwa gąbki i właśnie folia. Stąd też łatwa(dla producenta) zmiana wystroju. Nawet folia z zamszem jest, szczotkowanym alu itp
OK odgrzewam temat jako że zakupiłem folię ala Carbon Fibre ze strony www.starvinyls.com.
Jutro powinno dojść do mnie a w weekend najprawdopodobniej będę zakładał. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Robert
No to ja powrócę do "prawdziwego" karbonu
W ostatnim Moto-ON (S05E12) Kornacki testował białe Fornasari. Pokazywał karbonowe elementy, które wyglądały tak jak folia 3M. Wyraźnie zwracał uwagę, że nie jest to folia a prawdziwy karbon. Zakładam, że wie co mówi
http://vod.onet.pl/moto-on,moto-on,4...0,odcinek.html
Dobre zbliżenie na karbonowy spoiler w 17 minucie.
UWAGA! Odcinek zniknie z VOD za tydzień, więc nie marudzić później, że link martwy.
ok proces oklejania ruszył, narazie czekam jeszcze na klucz do wyjęcia radia więc największy kawałek zostaje na później. Zrobiony mam już kawałek okalający gałkę zmiany biegów i muszę przyznać że wygląda lepiej niż się spodziewałem. Aczkolwiek oklejanie tego wcale nie jest takie proste. A teraz parę fotek od zapakowanej paczki, poprzez proces rozbierania do efektu końcowego.