Wymienione opony i posprzątanie w środku![]()
Wymienione opony i posprzątanie w środku![]()
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
W sobotę, zmiana kółek na zimówki, dywaniki na gumowe, mycie, polerowanie, pastowanie. A dzisiaj znowu brudna.
Jak dziecko, dać chwilę to napewno się ubrudzi![]()
Może nie dziś, ale w ostatnich 3 tygodniach (studia i naprawa auta to nie jest dobre połączenie) wyciąłem wszystkie ogniska rdzy (wygniły wszystkie miejsca do podnoszenia samochodu, oba nadkola przy drzwiach, podłoga w bagażniku na rogach, trzymania plastików na progach i jeszcze z 5 mniejszych miejsc), wspawane nowe blachy i pomalowane farba na rdze, a w sobotę będzie mastyka i składanie tylnego układu hamulcowego włożenie baku i skompletowanie zawieszenia (belka tylnego zawieszenia całkowicie przegniła i trzeba było nową) w planach jeszcze wymiana świec żarowych (chyba wszystkie są spalone bo sprzedawca odpalał ja z 20 sekund) płynu hamulcowego olej do silnika i skrzyni (działa dobrze ale chroboce jakby oleju wcale nie było) i płyn do chłodnicy i spryskiwaczy, bo nie wiadomo na czym poprzedni właściciel jeździł, a auto rok stało w garażu. Kupiłem jeszcze autku nowe tylne tarcze hamulcowe i klocki. a na wiosnę mam zamiar wszystkie odarte miejsca pomalować i kupić nowe dywaniki.
Mam nadzieje, że do świąt ją uruchomię.
Ostatnio edytowane przez Przemas ; 22-11-2010 o 12:04 Powód: skleroza
Pablo. chcesz powiedzieć że znów jakaś powódź ma być, że tyle tego szamponu zakupiłeś??![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 22-11-2010 o 15:47
Wymienione wahacze(górne,przód),przegub i osłona gumowa.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Zatankowałem do pełna
![]()