A co nam zaszkodzi raz pojechac z pod mostu na Magnolie i nawet posiedziec w środku przy kawie chwile i się pointegrować, jak będzie lipa to wrócimy do poprzedniej wersji.
A co nam zaszkodzi raz pojechac z pod mostu na Magnolie i nawet posiedziec w środku przy kawie chwile i się pointegrować, jak będzie lipa to wrócimy do poprzedniej wersji.
Fotki fajne, przydal sie statywAle gdzie Gtv? Jeszcze poczuje sie niekochana i focha strzeli ;p
Kocham kręgle właśnie w sobotę uderzamy do creatora z ekipą z firmy
No to zbieramy się na kręgle w takim razie![]()
A co do spotu to zrobicie jak uważacie, ale obawiam się, że przemieszczanie czy siedzenie w Magnolii spowodują, że umrze to wszystko śmiercią naturalną.
Przecież nie musimy się co tydzień widywać, róbmy to raz w miesiącu na przykład, pierwszego czy ostatniego dnia miesiąca i wtedy każdy będzie zadowolony![]()
Raz w miesiącu są zloty dolnośląskie![]()
Spoty w mojej ocenie musza zsotac co tydzień, już raz się idea rozpadła. Nie kazdy musi przecież co tydzień przyjechać. Alfaholików i klubowiczy AC i innych jest tyle że spokojnie zawsze ktoś będzie. Poza tym zawsze jest stała ekipa na którą zawsze można liczyć.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
ja tam załatwię koksownik i będzie dobrze![]()
Albo taką wielką beczkę i bedziemy w niej palić ognisko i grzać się![]()
po co szukać czegoś co macie obok siebie ;P po co Wam grzejniki beczki skoro mamy silniki które będą ciepłe po jeździeprzy okazji można pooglądać serca naszych ślicznotek ;P