nie nagrałem, ale to już bez znaczenia, tak jak napisałem wyżej sprawa jest już zamknięta, udało mi się z nim dogadać![]()
nie nagrałem, ale to już bez znaczenia, tak jak napisałem wyżej sprawa jest już zamknięta, udało mi się z nim dogadać![]()
grzesiek, zgodze sie z toba, ma obowiazek wystawic jakis paragon za wykonana usługe, ale nie ma obowiazku wystawiac faktury vat, przerabiałem to juz dawno, tez byłem sie dopytywac w urzedzie skarbowym o to, po tym jak postraszyłem partacza mechanika ze go podam do skarbówki za to ze nie wystawił mi na moje zadanie faktury wciskał mi ja na drugi dzien i straszył ze jak nie zapłace to mnie do sadu poda...nie zapłaciłem i nie podał bo nie miałem obowiązku płacici za vat gdyz jestem osoba cywilna i za takie usługi nie matakiego obowiazku
jakos w skarbówce inaczej mi powiedzieli, moze byc rachunek normalnie na kompie np napisany, i jest róznica rachunek a faktura vat-róznica jest własnie w tych 22%vatu, zle sie wyraziłemw ostatnim poscie, nie chodziło mi o paragon, tylko o rachunek bo to jest róznica, od mechaników tez za wieksze naprawy biore takie cos i sami mówili czy chce racunek czy fakture, i ta sama róznice dostrzegają co ja