haha myslalem ze ze zgierza![]()
Ja bym poprosił Pana Stig'a, żeby się cmoknął w pompkę z takim podejściem do klienta i do rynku. Nie kupił bym u tego pseudohandlowca nawet pudełka zapałek. Po za tym ta cena wcale nie jest tak super atrakcyjna jak za produkt made in "czajnik". Może lepiej wesprzeć polskiego producenta - sterownik Minister z firmy AMT - znany i polecany. Bez problemu steruje masą, więc będzie działał również w AR. Myślę, że z supprt'em też nie będzie problemu. Firma sprzedaje również w hurcie, więc jak wykluje się konkretna lista mogę porozmawiać z firmą AMT i zakupić trochę sterowników w niższej cenie - długa lista będzie dobrym argumentem. Co Wy na to ?
Ostatnio edytowane przez aquarius01 ; 30-11-2010 o 11:20
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
dałby z 5-10 pln zniżki i było by ok. Z reguły wszystkie sterują po minusie ale nie wszystkie mają oddzielny kanał na bagażnik bez otwierania równocześnie drzwi. Trzeba przejrzeć innych sprzedawców i może do nich uderzyć.
Ostatnio edytowane przez rafal_155 ; 10-05-2011 o 19:31
No to zaczynamy poszukiwania i wklejamy ciekawe ofertyMi potrzebny tylko centralny z pilota i oddzielny kanał na bagażnik, cała reszta typu dioda imitująca alarm, domykanie szyb czy mruganie kierunkami dla mnie są zbędne.
Lista pewnie nadal aktualna więc 5 osób jest, może więcej się dopisze.
Ja mam taki http://moto.allegro.pl/profesjonalny...344299108.html posiada oddzielny kanał na bagażnik. Mam go dość długo....
Zamster Plus - idealnie spełnia Wasze potrzeby. Uzupełniony o MPW2 powstaje odpowiedniej jakości zestaw z funkcją komfort![]()
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
A np. Carprotect?? Cena prawie 1/2 tego zestawu tylko jak z jakością/wytrzymałością.