Moja też odpaliła bez problemu,także zobaczymy co będzie jutro bo już w tej chwili u mnie jest -19
Moja też odpaliła bez problemu,także zobaczymy co będzie jutro bo już w tej chwili u mnie jest -19
Moja też pali na dotyk, ale było by źle jakby było inaczej. W końcu wieczory spędza w ogrzewanym garażu, a w dzień jeszcze nie jest tak zimno.
Za to wrażenie z jazdy. Boskie. Przez dziewiczy śnieg, nie ruszany innymi kołami, pod górę jak czołg. Przyklejona i ciągnie aż miło. Jest to wielkie zaskoczenie dla mnie, ale może dlatego, że do tej pory to raczej malutkie autka miałemNawet DPF się wypalił przy marnej prędkośći
![]()
Odpala od pierwszego szybciutko przechodzi na GAZ szybko sie nagrzewa czego chcieć więcej...
Moja też odpaliła, za to wczoraj ojciec wjechał moją alfą w zaspę i nie ma biegów został na 2.Zostawił ja gdzieś na parkingu i wrócił do domu pociągiem. I jeszcze mi dogaduje, że wrócimy po nią na wiosnę jak już mrozy puszczą
a koledzy majacy JTD pamietali zeby zalac dobre paliwko?? bo ja dzisiaj na wszelki wypadek uszlachetniacza dolalem![]()
Bella pali na dotyk, zaspy jej też nie straszne tylko wczoraj wieczorem nie ruszył wentylator nawiewu i była porażka, za to rano dmuchał jak szalony, zależy jak mu się uwidzi.
Ostatnio edytowane przez Wodzu ; 30-11-2010 o 22:13
-10 moja dała rade od razu, aczkolwiek zawsze w mrozach 3x podgrzewam świece
słynny uszlachetniacz skyte pomieszany z ON oczywiście mam...
ciekaw jestem co bedzie przy wiekszych mrozach
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Generalnie określę to tak: moje V6 robi co roku za sprzęt rozruchowy dla sąsiadów z bloku ;] chyba w końcu zacznę pobierać opłaty za pożyczanie prądu ;]
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
moja odpala od tak zwanego 'szczała'a to 260kkm JTD
![]()