mijania widać gołym okiem a postojówka czasem umknie uwadze :-)
Hmm gołym okiem widać w nocy, w dzień bywa różnieMoim zdaniem info powinno być tym bardziej że trochę krajów ma obowiązek jeżdżenia z zapalonymi w dzień i potem widać takich agentów co to świecą jednym okiem, a po co trafić na jakiegoś zmęczonego życiem misiaczka
Sam nie wiedziałem że mam spaloną dopóki nie zapadły ciemności i potem męczyłem się po raz pierwszy pod Silesią wieczorem z żaróweczką, która się nie chciała zapiąć
![]()
A możecie mi zdradzić gdzie kupujecie te słynne żarówki świateł postojowych? Bo i u mnie się właśnie pojawił taki komunikat i rzeczywiście padła ta żaróweczka, o którą się tu rozchodzi. H6W.. tylko nigdzie jej dostać nie mogę.. na stacjach Shell'a nigdy takiej nie słyszeli i nie mieli.. w Tesco, gdzie zawsze się zaopatruję bo duży mają wybór, też próżno jej szukać.. Może w jakiejś innej sieci stacji benzynowych, w których sami się zaopatrujecie?
PS. Mi jak padła żarówka świateł mijania to nie było żadnego komunikatu..w sumie ciekawe
![]()
Ja swoją kupiłem w hipermarkecie![]()
ja kupowalem w sklepie motoryzacyjnym i w kazdym jakim zajechalm mieli, tylko ze ceny od 10 do 20 zl
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
A co jeśli mam ten sam komunikat tylko przy zimnym samochodzie?
Przekręcam kluczyk i komunikat wali mi po oczach razem ze śnieżynką.
Wychodzę, sprawdzam, lewa pozycyjna nie świeci się.
Jadę w trasę i po dojechaniu na miejsce lewa pozycyjna zaczyna świecić. wtf?
Oczywiście w międzyczasie podczas jazdy komunikat zanika.
Czemu raz świeci a raz nie? Na zimnym przepalona a na ciepłym silniku świeci?
Wymienić ją czy nie? A i zamiennikiem H6W jest T4W po spiłowaniu?
Alfa 145 1.4 TS
Alfa 146 1.4 TS
Alfa 147 1.9 JTD http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tinictive.html
Kup zwykłą i spiłuj jeden bolec wtedy bedzie pasować![]()
I mi bella psikusa sprawiła....
Kupiłem H6W i się okazało że mam pozycyjne zwykłe, w całości szklane....