Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Temat: Łącznik stabilizatora - przód

smooder
    Gość

Domyślnie Łącznik stabilizatora - przód

Koledzy miał ktoś może do czynienia z łącznikami polskiej produkcji, takimi jak w tej aukcji http://allegro.pl/lacznik-stabilizat...348455480.html ??
    Rzekomo mają metalowe miseczki zamiast plastikowych. Miał ktoś to założone?? I jak to się sprawuje??

Użytkownik Alfa i Omega Avatar 100P
    Mieszka w
    Kujawsko Pomorskie
    Auto
    AR GT 1.9 JTD DISTINCTIVE

Domyślnie

ja bym sobie osobiście darował tą część, no chyba, że masz dużo wolnego czasu i chęci do wymiany za jakiś niedługi czas
    BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................

smooder
    Gość

Domyślnie

A jakie są godne polecenia?? Tylko TRW??

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar wiluxx
    Mieszka w
    TKN
    Auto
    156 1.8 TS

Domyślnie

Ja mam takie z przodu chyba ok roku i jeszcze ich nie słychać. Więc dają radę.
    AR 156 1.8 TS '98 MOD0.66 SportPack 3 + LPG STAG-4 plus + MJ

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał 100P Zobacz post
    ja bym sobie osobiście darował tą część, no chyba, że masz dużo wolnego czasu i chęci do wymiany za jakiś niedługi czas

Miałeś w ręce/aucie, montowałeś że komentujesz, czy tak dla zasady że jak tanie to złe??

Od siebie powiem tyle, założyłem około 16sztuk tych łączników i .... nic się nie rozpada, dużo lepsze przy montażu niż TRW itp. do tego w 166 znajomego które szybko kończyło łączniki na lubelskich dziurach JGR śmiga już hmmm 1.5x dłużej niż TRW wytrzymywało. Sam jeżdżę i polecam, złego słowa o JGR nawet jeśli bym chciał nie mogę powiedzieć.

Na allegro wpisać w wyszukiwarkę JGR i kupować wprost od producenta.
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Czechowice
    Auto
    Giulietta Veloce 200/420 by Cinsoft

Domyślnie

ja mam z tylu polecam! Robi je koles w malej firemce pod bielskiem kupowalem wprost od niego za 22zl /szt.

Użytkownik Romeo Avatar Matti
    Mieszka w
    Babice, Polska
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 110KM 2001r. Nero fuoco

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Miałeś w ręce/aucie, montowałeś że komentujesz, czy tak dla zasady że jak tanie to złe??

Od siebie powiem tyle, założyłem około 16sztuk tych łączników i .... nic się nie rozpada, dużo lepsze przy montażu niż TRW itp. do tego w 166 znajomego które szybko kończyło łączniki na lubelskich dziurach JGR śmiga już hmmm 1.5x dłużej niż TRW wytrzymywało. Sam jeżdżę i polecam, złego słowa o JGR nawet jeśli bym chciał nie mogę powiedzieć.

Na allegro wpisać w wyszukiwarkę JGR i kupować wprost od producenta.
    Też mam te łączniki założone zarówno na przodzie jak i na tyle. Śmigam już na nich około roku i nic nie słychać. Są na prawdę świetnie wykonane, wyglądają na bardzo solidne. Cena jest więcej niż przyzwoita, kupowałem na allegro bezpośrednio od producenta.
    Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

No właśnie i teraz widać na podstawie paru opinii niezależnych osób, co produkt jest wart, są to bardzo dobre łączniki a przez jednego życiowego narzekacza, który nie miał ich nigdy przed oczami nawet, twórca wątku przepłacałby za gorsze części.
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Ełk
    Auto
    Alfa 147 1.9jtd 85kw 2002r.

Domyślnie

Tez mam zalozone wszystkie 4 te laczniki.Latem kupilem je okazyjnie za 80 zl i narazie nic sie z nimi nie dzieje(jakies 15 tys.za nim).Wczesniej kupilem na przod jakies inne,ale nie pamietam producenta i posypal sie jeden po 3 miesiacach.Zdecydowanie polecam

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Serock/Bydgoszcz
    Auto
    156 2,4 JTD CF2, 159 1,9JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    No właśnie i teraz widać na podstawie paru opinii niezależnych osób, co produkt jest wart, są to bardzo dobre łączniki a przez jednego życiowego narzekacza, który nie miał ich nigdy przed oczami nawet, twórca wątku przepłacałby za gorsze części.
    To jest niestety wada każdego forum, zaletą jest natomiast to, że ludzie znający temat potrafią doradzić wykorzystując konkretne argumenty. Dobrze, że taki temat się pojawił, trzeba zapamiętać o alternatywach w zawieszeniu do belli.