Biorę gotówkę![]()
Biorę gotówkę![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
od wakacji miałem niewielki odprysk po kamieniu na przedniej szybie. wczoraj odprysk ten zamienił się w piękne, ciągle powiększające się pękniecie... dzisiaj jadę się umówić na wymianę szyby.
Wymieniłem dziś żarówki, no i jedna lampa świeci teraz pięknie w dół...jakiś dwa metry przed autem inie reaguje też na regulację z kabiny.
Ciekawe co spieprzyłem
![]()
mocowanie regulacji (zawias kulkowy) wypadło z gniazda. typowe![]()
Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38
problemem była sama żarówka, która w obydwu reflektorach źle swieciła. Nowa żarówka rozwiązała problem.
ukonczylem dzisiaj remont alfy i ona za to ze ja uleczylem to osadzila ze nie bedzie ze mna wspolpracowac i alternator nie dziala i przejechalem 40 km i aku padl a chcialem sie kumplom na studiach pochwalic jak ja wyremontowalem
A mnie jakiś tydzień po kupnie Alfy na zakręcie wyprzedził własny tył i trafił w lampęByłem wtedy na moją bellę troszkę obrażony, ale szybko mi przeszło i w nagrodę zrobiłem jej blacharkę i zawieszenie
![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Ha opadajaca osłona silnika, troszke szura nawet na prostym..., ale to wina raczej ostatnich opadów sniegu ....gmina powinna zaplacic za przecieranie szlaków w czynie spolecznym...