Zawsze zadowolony wyjeżdżałem od nich!ja w nastepnym tygodniu oddaje na tego krzyzanskiego do wroblowic
zgadzam sieNapisał williamdrake
![]()
Zawsze zadowolony wyjeżdżałem od nich!ja w nastepnym tygodniu oddaje na tego krzyzanskiego do wroblowic
zgadzam sieNapisał williamdrake
![]()
Czy ktoś mógłby się szerzej wypowiedzieć na temat serwisu na Bajecznej (Dąbie) ?
Potrzebuję bardzo pilnie jakiegoś pana mechanika, który naprawi moją granatową strzałę!
Miałem dzisiaj niemiłe zdarzenie, zahaczyłem przednim zderzakiem o wysoki krawężnik - przestawiłem zderzak i jedno przeciwmgielne światło wpadło mi do środka.![]()
Potrzebuję namiarów na jakiegoś uniwersanego fachowca, który nie będzie chciał za wszelką cenę ze mnie zedrzec resztek kieszonkowego i zrobi rzecz porządnie.
Mógłbym zgłosic się do ludzi z forum bmw, ale nikogo tam nie znam i nie mam do nich zaufania.Nie mam dostępu do internetu, dlatego też proszę o podanie mi namiarów na numer 607351918. Będę bardzo wdzięczny. Do soboty musi byc naprawione, inaczej nie przyjadę na spota.
![]()
Wróblowice rzeczywiście robią furorę , bo jeśli mnie mówią że będą mieli czas za tydzień - to wszyscy chyba zapałali miłością do P. Żyły
to fakt!Napisał Łukasz K.
Jeszcze rok temu nie było takiego problemu z terminami ;//
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
Zgadzam się, ja swoją alfe nie dawno oddałem do p. Żyły http://www.alfaserwis.com.pl/, byłem pozytywnie zaskoczony pod każdym względem. W porządku facet i przede wszystki życiowy ! Warsztat zna się na rzeczy. Odpowiedział mi na pare pytań co do Alfy, można sięgo bez problemu o coś poradzić. Auto było gotowe w ten sam dzien w który oddałem. Ze swojej strony polecam jak najbardziej !!
Może udało by się wywalczyć jakieś zniżki dla alfoholików.![]()
- wątpię ;-)) bo szef zbiera na nową lokalizację ...Napisał JanAR
ale spróbować zawsze warto (najlepiej grupą)
A ja tam wymienialem wariator i Pan Zyla powiedzial ze ten stary calkiem dobrze dzialal, ale wymienil na nowy. A mi sie dalej auto tlucze i nie powiedzial czego to moze byc wina, a wiedzial z jakim problemem jade. :<
no właśnie ... i to jest problem z którym - my nie powinniśmy się borykać ...Napisał Konrado
A ja mogę podpowiedzieć namiary na bardzo dobrego blacharza . Zakład ma w Bieżanowie nazywa się Tomasz Gielarowski nr. 609131943. Roboty blacharskie wykonuje super dobrze . Ceny ? Myśle że nie najwyższe i nie najniższe. Można się dogadać. Gość jest spoko. Robiłem u niego cały układ wydechowy w Alfie i jest OK.