Postanowiłem polecić mechanika, którego "znalazłem" w Nowym Sączu, a konkretnie tuż pod Nowym Sączem.
Facet zna się na Alfach, robi przy nich od 20 lat. Długoletni pracownik ASO z udokumentowanym przeszkoleniem na AR. Przy tym skromny chłop.
Ostatnio wymieniałem u niego tarcze, klocki, świece, olej silnikowy (dał selenię oryginalną ASO w przystępnej cenie) i skrzyni. Niebawem będę robił rozrząd i wariator (osłuchał na zimnym, ciepłym i doradził, że jesli są środki to można wymienić odrazu z rozrządem żeby potem nie było płaczu) oraz gumy na stabilizatorach. Co ciekawe zarówno u kolegi w Stacji Diagnostycznej jak i u poprzedniego mechaniora nikt nie znalazł przyczyn lekkiego stukania na zawieszeniu, a on odrazu obadał przy mnie i znalazł. Gumy załatwił i będziem robić
Cenowo nie jest drogi, natomiast przyjmuje głownie w okolicach godziny 17 z racji pracy. Warsztat ma mały ale schludny i dobrze wyposażony. Obsługa klienta jak dla mnie bardzo fajna. Pokaże wszystko, wytłumaczy. Przy odbiorze również. Np. dziś wymieniał mi olej w skrzyni Mini Coopera, przy odbiorze auto na podnośniku żeby pokazać autko od spodu co i jak wygląda.
Wcześniej robiłem swoją Bellę u innego mechaniora i różnica jest duża, w kwestii podejścia do sprawy, obsługi no i najwazniejsze zna nasze silniki, a nie każdy mechanik lubi Alfy
Przy kontakcie proszę powołać się na gościa od czerwonej 156-stki

Numer telefonu podam na PRIV co by nie było telefonicznego spamu.
jak pytania to pytajcie

co wiem to odpowiem