Cześć,
nie ma określonych stawek, za określony przyrost mocy. Cinek do każdego auta podchodzi indywidualnie i zgodnie z życzeniem właściciela - u mnie można było wycisnąć jeszcze więcej, ale nie chciałem żyłować auta, więc zostało bezpieczne 180KM. Rzeczywiście najlepiej skontaktować się z Cinkiem bezpośrednio i powiedzieć, że się jest z forum, powiedzieć, czego się oczekuje, a on powie co i za ile może zrobić. Oczywiście wstępnie pod warunkiem, że na miejscu okaże się, że auto jest sprawne i nadaje się do modowania... bo co ważne, jeśli coś będzie nie tak, to Cinek Ci o tym powie, a nie będzie modował na siłę, co wiadomo czym mogło by się skończyć.
Jeśli ktoś chciałby wiedzieć jakie są stawki u niego wyjściowe, to proszę pisać do mnie na priv, podam info jakie od niego dostałem z autoryzacją do rozpowszechniania
Ogólnie od siebie mogę tylko powiedzieć tyle, że z czystym sumieniem można oddać mu auto i to nie tylko do modowania softowego. Człowiek jest rzetelny, ma bardzo dużą wiedzę, do każdego podchodzi indywidualnie i zgodnie z życzeniem klienta (powtarzam tą kwestię, ale wg mnie to bardzo ważne). Do tego ma bardzo miłe usposobienie i można się z nim dogadać w każdej sprawie. Niedługo odstawiam do niego białą Alfę na dłubaninę hardware'ową (dolot, IC, wydech), jak już zostanie to zrobione, dam znać oczywiście o efektach.