a może znalazło by się trochę osób które próbują na czymś z górki się ześlizgiwać i może tak pomiędzy Radomskiem a Bełchatowem, a więc w Kamieńsku![]()
a może znalazło by się trochę osób które próbują na czymś z górki się ześlizgiwać i może tak pomiędzy Radomskiem a Bełchatowem, a więc w Kamieńsku![]()
Panowie drodzy![]()
Pragnę przywitać nowego Radomszczańskiego alfaholika
http://www.forum.alfaholicy.org/tu_s...lfaholicy.html
czyżby wynik akcji ulotka??
Zauważyłem Tomasz, że w podobnym czasie wymieniliśmy w naszej Belli olej i filtr. Ja pofatygowałem się na ulice Wilsona w R-sku, operacja kosztowała mnie 100zł, całkiem znośnie. Zalali mi Mobila 10W40 i sączek filtron. A jak tam u Ciebie się to odbyło?
ja w sumie od zawsze jeżdżę na krasickiego, zalałem Castrolka Edge 5W40 łącznie wziąłem u nich 5L do tego filterek - kosztowało mnie to dokładnie 220,-
Jak tam Panowie noc sylwestrowa minęła?
Ja aktualnie dochodzę do siebie, ale generalnie nie jest tak źle jak myślałem, że będzie![]()
Panowie, bylibyście chętni i będziecie mieli możliwość czasową dotarcia na spota wczesną wiosną do Piotrkowa?![]()
no pięknie... w Radomsku nie chcą się spotkać a po Bełchatowach czy Piotrkowach to się śmiga taaaak![]()
nie a tak na poważnie to ja odpadam jeśli chodzi o Piotrków... do Radomska zaglądam raz na 1-2 miesiące więc sami rozumiecie...
![]()