odgrzeje kotleta
czy kola w rozmiarze 225/45/17 przód, 235/45/17 tył, ET35, będą pasowały do mojej Belli? nie mam zadnych dystansów itp
odgrzeje kotleta
czy kola w rozmiarze 225/45/17 przód, 235/45/17 tył, ET35, będą pasowały do mojej Belli? nie mam zadnych dystansów itp
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
po co rozne rozmiary? 225/45R17 jest dopuszczalne tak jak 205/45R17 , chociaz zalecane jest 215/45R17, 235/45R17 to wedlug mnie za szeroka guma. ET masz takie jak byc powinno w Alfie 156 przy dobieraniu opon nie jest wazne.
Ja mam wszystkie 215/45/17 i sprawują sie elegancko i szerszych nie ma sensu zakładac to tak moim skromnym zdaniem.
ale ET nic wspólnego z szerokoscia opony nie ma, im mniejsze tym wiecej wystaje poza nadkole i bardziej rzuca cały syf z pod kól
szerokosc opony jest uzalezniona od szerokosci felgi lub odwrotnie jak kto woli wiec moze nie bezposrednio ale posrednio jednak ET ma cos wspolnego z szerokoscia opony.
wracajac do tematu dowiedzialem sie ze felga ma rozmiar 7x17 wiec pytanie czy takie kola beda pasowaly do mojej Alfy ?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
widze, ze należysz do gatunku tych co pytaja ale tylko dla zasady bo sami i tak lepiej wiedza, wiec beda pasowały i alfa bedzie na nich swietnie wyglądać