Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Temat: Jaką instalację LPG dobrać ????

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar suchyprosto88
    Mieszka w
    Rzeszów-Nowa Sarzyna
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5l Sportronic 1999r.

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wskaż mi kolego gdzie poleciłem Matrixa HD zamiast Valteka 34 albo zamilcz i nie wkładaj w moje usta nie moich słów.

Nawet dwa głupie zdjęcia, na których w szybki sposób udowodniłem Ci że wydajność Valteka 34 jest na równi z Matrixem HD344 pokazują że Valtek 34 jest precyzyjniejszy niż Matrix momentami.
    Po co odwołałem się do Matrixa, tylko po to żebyś sam sobie "strzelił w kolano" i tyle ... Co do wydajności reduktorów też tak ślepo wierzysz inżynierom?

---------- Post dodany o godzinie 09:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:33 ----------

Zmień gazmena, wszytko się mieści bez problemu.
    zamiast sie kłócić ze sobą o jakies valteki to mi pomóżcie i powiedzcie gdzie to wsadzic gosc mowil ze nisko kolo silnika ale tam problemy atmosferyczne i inne moga byc klopoty nawet z podbiciem przegladu cos mowił i zaproponowal zalozyc stożek zamiast filtra i tam wszystko umiescic napiszcie cos sensownego a nie kto sie zna lepiej na gazie pozdro wariaty

Użytkownik Znawca Avatar lechtak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Mito TCT 135 KM / Giulia Veloce Pakiet Q

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wskaż mi kolego gdzie poleciłem Matrixa HD zamiast Valteka 34 albo zamilcz i nie wkładaj w moje usta nie moich słów.

Nawet dwa głupie zdjęcia, na których w szybki sposób udowodniłem Ci że wydajność Valteka 34 jest na równi z Matrixem HD344 pokazują że Valtek 34 jest precyzyjniejszy niż Matrix momentami.
    Po co odwołałem się do Matrixa, tylko po to żebyś sam sobie "strzelił w kolano" i tyle ... Co do wydajności reduktorów też tak ślepo wierzysz inżynierom?

---------- Post dodany o godzinie 09:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:33 ----------

Zmień gazmena, wszytko się mieści bez problemu.
    Ja za proponowałem instalacje o pewnym składzie a ty zareagowałeś na to 1000 pytań - testu.
    Jak juz powiedziałem Ufam inżynierom w 100%

Cytat Napisał suchyprosto88 Zobacz post
    pomóżcie i powiedzcie gdzie to wsadzic gosc mowil ze nisko kolo silnika ale tam problemy atmosferyczne
    My montujemy w każdej 156 pod akumulatorem, jest tam trochę miejsca.
    Ostatnio edytowane przez lechtak ; 30-12-2010 o 15:05

Mieszka w
    Rzeszów-Nowa Sarzyna
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał lechtak Zobacz post
    Ja za proponowałem instalacje o pewnym składzie a ty zareagowałeś na to 1000 pytań - testu.
    Jak juz powiedziałem Ufam inżynierom w 100%

My montujemy w każdej 156 pod akumulatorem, jest tam trochę miejsca.
    to super ze w 156 ja mam 166 wiec inna bajka ja mam akumulator w bagażniku wiec chyba dlatego tam jest bo pod maska brak miejsca po h...u doradzacie wiecej sie kłóciicie o to kto sie zna lepiej na gazie a teraz widze ze g...o jeden z was wie przynajmniej o alfie 166 jak jest tam z miejscem pod maska...
    Op-bluzgi
    Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 31-12-2010 o 01:03 Powód: Ortografia,wulgaryzmy

Użytkownik Znawca Avatar lechtak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Mito TCT 135 KM / Giulia Veloce Pakiet Q

Domyślnie

to super ze w 156 ja mam 166 wiec inna bajka ja mam akumulator w bagażniku wiec chyba dlatego tam jest bo pod maska brak miejsca po huju doradzacie wiecej sie kłuciicie o to kto sie zna lepiej na gazie a teraz widze ze gówno jeden z was wie przynajmniej o alfie 166 jak jest tam z miejscem pod maska...
    Sory ze nie pomogłem.Nie doczytałem jaki masz model, miałem na myśli 156 2,5 V6

Mieszka w
    Rzeszów-Nowa Sarzyna
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał lechtak Zobacz post
    Sory ze nie pomogłem.Nie doczytałem jaki masz model, miałem na myśli 156 2,5 V6
    nie ma sprawy pozdro..

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

to super ze w 156 ja mam 166 wiec inna bajka ja mam akumulator w bagażniku wiec chyba dlatego tam jest bo pod maska brak miejsca po huju doradzacie wiecej sie kłuciicie o to kto sie zna lepiej na gazie a teraz widze ze gówno jeden z was wie przynajmniej o alfie 166 jak jest tam z miejscem pod maska...

Zluzuj trochę ze słownictwem, pod budką z piwem nie jesteś!!

Jak żeś kolego taki mądry, to stań przed maską swego bolidu, zdejmij plastikową osłonę po prawej za lampą i zobacz ile tam masz miejsca pod spodem, i nie pisz mi tu takich głupot że się nie da tam wsadzić reduktora, odpowiadając na poziomie Twojego słownictwa - g...o wiesz co masz pod maską.

pzdr. chłodno Grzesiek
    Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 31-12-2010 o 01:00
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Użytkownik Ogier Avatar mahony2008
    Mieszka w
    Wałcz
    Auto
    Fiat Stilo 1.9jtd była alfa 166 3.2 TI 2004

Domyślnie

o super ze w 156 ja mam 166 wiec inna bajka ja mam akumulator w bagażniku wiec chyba dlatego tam jest bo pod maska brak miejsca po huju doradzacie wiecej sie kłuciicie o to kto sie zna lepiej na gazie a teraz widze ze gówno jeden z was wie przynajmniej o alfie 166 jak jest tam z miejscem pod maska...
    Kolego zdemontuj sobie lewe przednie nadkole i zobacz ile masz miejsca pod przednim zderzakiem. Ja mam tam założonego scorpiona gt i jeszcze spokojnie można go regulować. Wcześniej miałem zamontowanego pod pompą ABS-u i żeby regulować ciśnienie trzeba było demontować dolot powietrza co było uciążliwe!!
    mahony2008

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

W 166 jest pare miejsc gdzie można pod maskę nie tylko jeden reduktor zmieścić, podstawa to chcieć.
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

Skoro autor tematu obraża tych ,którzy chcą mu pomóc
    temat zamykam.
    Nie znoszę chamstwa.
    Kto chce szuka sposobu,
    kto nie chce szuka powodu.
    155 V6 LPG-163 KM-była
    156 V6 LPG-190 KM-była
    147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
    166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
    Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest

Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest