a niby poco mialbym to czyscic?przeciez klej naloze docisne i nic nie widac
a niby poco mialbym to czyscic?przeciez klej naloze docisne i nic nie widac
to poczekaj jak się zacznie odklejać np. po tym jak AR zawiśnie na podnośniku.
taśma o której wcześniej wspominałam to:
http://allegro.pl/3m-12mm20m-tasma-d...366719512.html
pozdrawiam
http://ann156.fotosik.pl/
GT 3.2 V6 Q2 '05 (09.2014)
MiTo 1.4 T-Jet 155 KM '09 (10.2016)
Spider 2.0 TS '99 (10.2022)
Klej do szyb moim zdaniem najlepszy do takiej zabawy, nie mówie że taśma od ANN jest zła, ale napewno wydatek... znacznie większy a efekt będzie ten sam.
No i klejem do szyb mniej zabawy
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jeśli taśm to tylko taką jak kolega ANN poleca.Te tanie to chłam jakich mało już to przerabiałem.
No wlasnie te podnosniki i ci fachowcy,ok,dziekuje sprubuje z klejem,dodam ze odklejona jest w paru miejscach na niedlugich odcinkach a do uzycia tasmy to chyba bez demontazu calosci to kiepsko
taśma 3m dobra - ale lepiej wkleić na klej do szyb samochodowych super wytrzymałość i dobrze uszczelnia co jest wazne aby rudy nie wychodził- najpierw umyć porządnie dobrze odłuścić lub ewentualne małe ogniska korozji usunąc wtey nakładać klej i przyklejać próg
Ja nie polecam kleju do szyb ponieważ u mnie w porzednią zimę progi odkleiły się. Na wiosnę kupiłem taśmę 3M i teraz po ostatnich temperaturach progi nadal idealnie się trzymają. Dodam również, że warto zainwestować w orginalne spinki do progów nie są tanie, ale idealnie trzymają próg jeśli oczywiście są zaczepy.
Podobno Henry Ford, kiedy mijała go Alfa Romeo zdejmował z głowy kapelusz.
Ja tez nie polecam kleju do szyb bo jezeli tak jak w moim wypadku bedziecie kiedys chciali wymienic listwe bo np. sie polamie (tak bylo u mnie) to usuniecie potem resztek tego kleju z progu to zgroza,tego sie nie da usunac!Polecam tak jak koledzy wczesniej tylko tasme 3M!