wiem, wiem...ale stawiam na skrzynie (niestety) ze względu na te biegi
wiem, wiem...ale stawiam na skrzynie (niestety) ze względu na te biegi
Niestety. To skrzynia się rozsypała, musze wstawic inną . Zaproponowali mi skrzynie za 1300zł , sprawdzoną i z 1miesięczną gwarancją. Co o tym sądzicie??
kurcze coś drogo nie znalazłeś nic taniej?
Witam drogo Ja za swoją dałam 1000 zł i sprowadzona z Piły a podobno można dosać za 800 zł musisz poszukać na necie sam . A za wymianę z olejem zapłaciłam 130zł taniocha![]()
pozdrawiam
Niestety ale nie mam czasu na szukanie. Urodziło mi sie dziecko, i samochód jest niezbedny. Gdyby to było w innym okresie to moge sobie szukac i czekac nawet miesiąc , ale nie teraz. Pozdrawiam
chlpie :!: szukaj taniej.Wiem sam po sobie ze mozna znalesc taniej.Dzwonilem po szrotach itp i krzyczeli mi za skrzynie do fiata tempry 500-700zl...poszukalem na allegro i znalazlem za 250 :shock: mysle sobie-zaryzykuje i kupia ja...jezdze juz 5000km i nic nie zapowiada sie zeby sie miala rozleciec... :wink:
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Gratulacje spowodu narodzin dziecka! kolego nietrzeba długo szukać na necie wystarczą dwie godziny zamawiasz i w tygodniu masz załatwione a taniej jak znajdę tą stronę to ci podam. Pozdrawiam
Dzięki wszystkim !