w bagażniku po lewej stronie jest klapka w podłodze za tylnym oparciem odkrec srubki i juz oczom okaże sie wtyczka od pompy hehhe i przewody tam sprawdzisz
w bagażniku po lewej stronie jest klapka w podłodze za tylnym oparciem odkrec srubki i juz oczom okaże sie wtyczka od pompy hehhe i przewody tam sprawdzisz
Nie działa bo może jej nie maA tak troszkę od tematu odbiegając grzelutek, mówiłeś że pompa działa tuż po przekręceniu kluczyka. Bo mam problem z odpaleniem na zimnym i się zastanawiam czy jak poczekam chwile na włączonym 9przekręconym kluczyku) to pompa może dopompować paliwo i może być lepszy efekt przy odpalaniu?
pompa generalnie nei działa po przekręconym kluczyku ewentualnie może chwilowo dopompować ciśnienei tzn włącza sie na sekunde i staje pozniej w momencie gdy auto zbiera impulsy z kola to pompa włącza się i tak powinno być![]()
Napewno bezpiecznik od pompy ma 15 A ?? bo mi sie własnie spalił ten bezpiecznik ale miałem tam bezpiecznik 7,5 A. Wymieniłem na 15 A ale jak będzie za duży to moze sie pompa spalićNapisał grzelutek
![]()
W instrukcji jest 15A. :|?: 7,5 A jest ponoć od sondy lambda.
hmm ja miałem 7,5 A pewnie ktoś kiedys zmienił na takito napeno bezpiecznik od pompy był bo przed wymiana bezpiecznika do pompy niedochodził prąd a teraz jest
pozatym wszystko już śmiga aż miło
![]()
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6
No wiec panowie u mnie problem rozwiazany.Okazalo sie ze pompa jednak nie krecila.Nie ja to robilem tylko moj braciszek i nastapilo przejezyczenie w przekazywaniu wiadomosci.A teraz do sedna.Patent polegal na tym ze padl przekaznik ktory jest pod przeplywomierzem a ze daje on napiecie na inne przekazniki to nie dzialalo kilka rzeczy m.in. pompa,cewki.Podsumowujac Alfunia smiga jak dawniej <haha>
P.S.FlaY z jakiej ulicy jestes i jaka masz Alfe(kolor),bo probuje Cie skojarzyc,ale mi nie wychodzi.Pozdro
Może dlatego się zjarał,że był za mały.No ale jak wszystko hula,to jest OK.![]()
Nie skojarzysz Łukaszu. Flay ma Alfe od niedawna i nie miałeś okazji go jeszcze poznać. Jak przyjedziesz w wysp to się spotkamy![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
[quote="P.S.FlaY z jakiej ulicy jestes i jaka masz Alfe(kolor),bo probuje Cie skojarzyc,ale mi nie wychodzi.Pozdro[/quote]
Tak jak napisał Majkel alfe mam od niedawnai jak narazie mam prawie same problemy z nią
A kolor mojej belli
czerwony
![]()