Strona 16 z 25 PierwszyPierwszy ... 678910111213141516171819202122232425 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 244

Temat: [155] Tunning [by Kelban]

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

Heh, czyli moja wizja cabrio może sięurzeczywistnić?

Kelban
    Gość

Domyślnie

tak

wesja cabrio z szkalnym dachem

przyladam sie konsrukcjom imechanizmom wiec to moze być już moze w przyszłym roku

Ostatnio edytowane przez Kelban ; 20-01-2011 o 07:31

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

A więc życzę samych sukcesów. Kelban, na gg puszczę Ci jutro wiadomość, mam nadzieję, że jakoś mi pomożesz dojść do celu. Pzdr 4 U

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar komandos65
    Mieszka w
    Przemyśl
    Auto
    AR 155 2,5 TD VM31B Sportiva 1997 r. 125 KM/300 NM (Blu Armonico Metallic)

Domyślnie

Mogę tylko podziwiać. Niestety, nie na moją kieszeń, ale miło popatrzeć. Zdjęcia podnoszą na duchu. Serdecznie gratuluję realizacji wszelkich pomysłów - jak będziesz kiedyś w Przemyślu, to koniecznie daj znać, to kumplom gały powyłażą.
    https://www.przewodnikprzemysl.pl
    CX 0.29 ... i wszystko jasne!

Użytkownik Romeo Avatar Yacek
    Mieszka w
    Warszawa-Ursus
    Auto
    BMW E38

Domyślnie

Cytat Napisał b.pawelek Zobacz post
    Witam.
    Widze, że za długo tu nie zaglądałem i temat poszedł w dziwnym kierunku.
    Temat jest o tuningu i prezentacji projektu. Wcześniejsze strony postaram się przejrzeć w miare wolnego czasu.
    Prezentacja projektu a robienie show i pisanie o:
    -cały czas o facebooku
    -konkursach
    -felgach z konkursów
    -rozmowach z samym sobą
    -wyjaśnianiu wcześniejszych konkursów i tego co znowu poszło nie tak
    jest nie do przyjęcia w mojej opinii i jeżeli temat będzie dalej realizowany w tak kawiarniany sposób to po prostu poleci.
    Sam czytałem z zaciekawieniem, ale od jakiegoś czasu zaczyna być to męczące.

Apeluję więc o powrót na dobrą drogę (pierwszy i ostatni raz), bo szkoda by było aby taka ilość pracy i serca nie mogła być przedstawiona szerszej publiczności.
    co więcej: tutaj jest wyraźne złamanie regulaminu forum, a dokładnie pkt 18 który brzmi:

Zamieszczanie reklam bez zgody administracji w postach, tematach, sygnaturze, avatarze lub na PW jest surowo zabronione. Wyjątkiem są przypadki, kiedy użytkownicy potrzebują danej usługi, a Ty oferujesz swoją pomoc.
    Ostrzeżenie: 10 pkt

a teraz spojrzyjcie na sygnaturę założyciela tematu i będziecie wiedzieć o co chodzi. Regulamin chyba obowiazuje wszystkich? No, chyba że administracja wyraziła, zgodnie z regulaminem, na to zgodę.
    Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38

Użytkownik Alfa i Omega Avatar rooshyo
    Mieszka w
    NBR - Niebezpiecznie Blisko Rosji;)
    Auto
    Służbowe 500 koni

Domyślnie

Z tym straszeniem regulaminem to nie przesadzaj, popatrz najpierw ilu użytkowników reklamuje w sygnaturze swoją firmę/biznes/stronę www.

Użytkownik Romeo Avatar Yacek
    Mieszka w
    Warszawa-Ursus
    Auto
    BMW E38

Domyślnie

straszeniem ? tylko zwracam uwagę na fakt. Dlaczego niektórzy mogą sie nie stosowac do regulaminu ? To dotyczy wszystkich go łamiacych - jesli w podpisach czy postach reklamują cos bez zgody administracji - należy zwracać na to uwage. to wszystko.
    W tym watku mamy naprawde sporo przykładów reklamowania FB, produktów, konkursów komercyjnych itp itd.... i swojej... korporacji.
    Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38

Kelban
    Gość

Domyślnie

sygnatura: - wprowadzona 2 dni temu jako experyment po rozmowie z borbetem usunieta

reklamowanie:
    czego Facebooka?
    taki temat istnieje na kilku forach i dopiero tu ktos mi zarzucił reklamowanie facebooka ?
    to śmieszne
    a to ?
    http://www.forum.alfaholicy.org/tuni..._alfa_rwd.html

Temat założony w lipcu a ostatnia aktualizacja w sierpniu

Cytat Napisał SEm Zobacz post
    No to po miesiącach rozważania rożnych opcji zdecydowaliśmy zrobi Alfe 156 z silnikiem przed tylną osią czyli RWD. Miała by AWD, ale z przodu, jak wiecie, jest strasznie ciasno, poza tym AWD to dodatkowa masa i nie optymalne rozłożenie masy, a ma to być zabawka na tor.

Pewnie, że pomysł jest wariacki dokładnie jak my jesteśmy. Ta Alfa ma by ostatnią przymiarką do zbudowania maszyny na kratownicy przestrzennej.

Wspawamy klatkę i kratownice samonośną do budy by do niej wpiąć zawieszenie i silnik, dodatkowe uturbienie, wszystkim ma sterować zewnętrzny komputer typu stand alone.

Prace rozpoczęliśmy od zakupów komputera, wzmocnienia półosi i innych drobiazgów oraz wyciągnięcia silnika. http://japspec.pl/tuning/alfa-rwd

więcej zdjęć na fejsie http://www.facebook.com/pages/japspecpl/147933898578192
    i jakoś sie nikt nie czepia

ponadto wszsytkie zdjecia sa umiesczne napier tu potem na FB = a przynajmneiij sie tam staram aby było !
    jak kolega i koledzy wturujący preczytaki by wszystkie tematy całe 16 stron to napewno zwrócili by uwage ze temat FB pojawił sie dlatgo gdyż zamieśiełme nie linki tylko foty z miniaturami co spowodowało że nei dało sie ich ogladac a temt strasznie zamulał
    a linki na image shack czasmi wygasaja
    dlatego prze oststni 5 dni podmieniłem prawie 505 wszystkich linków nanowe bo tamte już zostały skasowane !
    i za pół roku znowu nie bedą działać

oczywiście można temat zdjac zalednie 50.000 razy została wyświetlona płatna reklama google dzieki nie mu

jak do tej pory wszystkie projekty łącznienie nie miały tyle wyswieteleń - ba łącznie moze miały 10.000 - why moze dlatego ze normalnego czlowieka z wypłata 3000 to poporstu nie nieteresuje tunning za 100.000 auta ktore jest warte 4000 zł

całośc robie z pasji i szacunku do moich kolegów zresztą opisałem to wcześniej

tutaj
    http://www.forum.alfaholicy.org/tuni...kelban-14.html

zastanwiam sie co jest powodem tej napaści ?
    zazdrość?
    zawiść?
    zmuszenie mnie do zapłacenia komuś za to ze tu coś pisze?

WTRĄCENIE:
    pod koniec roku bedzie artykuł w jednej z gazet o tym aucie i to mi zapłaca za niego 3000zł
    Ostatnio edytowane przez Kelban ; 20-01-2011 o 08:59