jest szansa na zejscie ponizej 5l
chyba jak będę go pchał lub z górki będzie![]()
Pozdr
silnik 1,4 jak dla mnie to 105 KM słaby,do jazdy po mieście może być ale jak ktoś chce poszaleć sportowo to odradzam tylko jazda rekreacyjna
głośność w kabinie jest OK
prędkości jeszcze nie biłem bo nie było gdzie ale tak no 160 km/h z wiatrem może pojedzie![]()
Pozdr
160 km jechałam kilka razy, trasa w-wa- płońsk 2 pasmówka
a spalać poniżej 5 w mieście marzenie...
to te 160 to wszystko, czy cos tam jeszcze jest? bo jak nie to szału ni ma, a przy tych 160 trzyma sie toto drogi ?
kupiłem troche w ciemno jeszcze nie odeym brabrałem wiec pytam ale cos po waszych postach sie nie wydaje to auto dla rodziny, chyba trzeba zone zostawic a sobie poszukac 166 second hand
zeby giulietta wyglądała w srodku jak alfa to brał bym odrazu ale to wnetrze jest do d...
z kolei mito piekne zewntrznie, w srodku tez ok, ale pojechac z kolegami do italii poklepac tamtejsze dziewczeta po tyłkach bedzie ciezko...ciasno chyba...
Powiem Wam co zauważają moi znajomi, a czego ja już zupełnie nie dostrzegam....
Podobno mój Mit ma głośny tłumik, nie było nic w nim robione, "chory" też nie jest... tak widocznie fabrycznie to wygląda...
Lutraki, 5 l w mieście to niedoczekanie nasze![]()
Trzyma się drogi pod warunkiem, że jest w dobrym stanie
Nie miałam więcej kasy aby kupić z lepszym silnikiem, ale przy jeżdzie w mieście to i tak nic by nie dało.
Wg. mnie to auto dla 2 osób, albo rodzic plus dziecko, z tyłu nigdy nie jechałam, ale w długiej trasie to pewnie mało wygodnie, chyba, że ktoś jest dzieckiem więc raczej do Italii w 3 osoby czytaj chłopów to nie pojedziesz
Niestety Giulietta dla mnie ma jeden plus - 4 drzwiowa, w środku też nie przypadła mi do gustu.
Tia...póki co pomarzyć dobra rzecz, ale dla pocieszenia Fiat Panda nie pali mniej niż 5 litrów, ale nie ma co tutaj z AR porównywać![]()