Chyba mniej zachodu radio kupić. Np JVC z mo zliwością wyboru koloru podświetlenia.
Chyba mniej zachodu radio kupić. Np JVC z mo zliwością wyboru koloru podświetlenia.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Właśnie przy okazji miałem się spytać bo słyszałem że można kupić ramki do zamiennego radia w alfie ? Możesz link podać ? No tak tylko jak zmienisz mi teraz podświetlenie radia ? ;/ Była taka sytuacja że radio miałem pierwsze niż samochód no i tak wyszło.
Jeżeli dobrze widzę, to takie radyjko http://www.pioneer.pl/pl/products/25...0SD/specs.html
więc jak widać nie ma możliwości zmiany kolorów. Ale, czy to aż tak strasznie wpływa na komfort jazdy, a może na moc. Wygląda całkiem dobrze i pewnie gra też dobrze, to szkoda sprzedawać. Wytłumacz sobie to inaczej....do sterowania samochodem służy wszystko świecące na czerwono, a do grania na niebiesko.
![]()
No i bardzo fajne autko, mam takie samo, zmień radyjko i będzie super.
kurde a nie lepiej byłoby dać radio do elektryka żeby zmienił diody w radiu na czerwone ? Co sądzicie ?
jesli uznasz ze to radio jest warte tego to tak zrob, bo widze ze strasznie zalezy Ci akurat na tym radiu
Pamietaj ze kazdy tutaj wyraza tylko swoje zdanie, Ty mozesz sie nim sugerowac, ale robic i tak masz po swojemu, w koncu to Twoje auto![]()
zdaje mi się, albo to radyjko ma wyświetlacz OLED, a wtedy koloru wyświetlacza nie zmienisz raczej
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
Właśnie z ciekawości wyciągnąłem jeden przełącznik od szyb i tam nie ma filtrów ani żaróweczek tylko jest wlutowana dioda wielkości główki od szpilki która świeci na zielono, tak więc jakby ktoś chciał się bawić w zmianę koloru wszystkich przełączników to trochę się namęczy, chociaż nie wiem czy jest sens. Po zielonych kreskach fajnie "wędruje" czerwona wskazówka![]()