Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Temat: Zmiana koloru żarówek wskaźników Alfa 156

kuki505
    Gość

Domyślnie Zmiana koloru żarówek wskaźników Alfa 156

Witam, odwiedliście mnie od pomysłu wymiany reflektorów i chwała wam za to, chyba dzięki temu bardziej doceniłem piękno mojej belli ale teraz rzecz, którą planowałem zrobić na wiosne ale w takim razie zakupy zrobie już teraz. Chciałbym zmienić kolor wskaźników z czerwonego na niebieski Dokładnie wszystkich jakie się tylko znajdują z przodu. Chce to uczynić gdyż radio mam podświetlane na niebiesko, długa historia żeby opowiadać no ale jest zbyt dobre i drogie żeby wymieniać. Zatem prosiłbym gdybyście mogli mi napisać co to za żarówki, od czego gdzie się znajdują etc . Z góry dzięki!

Użytkownik Pirat drogowy Avatar babus11
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    159 JTDm 150KM

Domyślnie

jak chcesz zrobic wiesvagena to zmien ale to trza zmieniac tarcze bo one daja kolor, a nie zarówki(1,2V) chyba

Darell
    Gość

Domyślnie

z zegarami to jeszcze mały problem, bo mozna kupic komplet niebieskich zegarów na portalu aukcyjnym, problem moze sie jednak pojawic z pokrętłami i przyciskami, bo jak powiedział babus, to nie żarówki odpowiadają za kolor.

kuki505
    Gość

Domyślnie

Wiem, że jest to możliwe ponieważ na innym forum czytałem, że ktoś zmieniał u siebie kolor ale nie było tam żadnych informacji o tym jak to zrobić.

Użytkownik Romeo Avatar Jony88
    Mieszka w
    Hucisko-Leżajsk /Dungannon
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98

Domyślnie

Przemysł to jeszcze raz bo wszystkie podswietlenia na niebiesko to będzie strasznie beznadziejnie i badziewnie wygladac.

kuki505
    Gość

Domyślnie

No właśnie badziewnie wygląda to teraz bo mam wszystko na czerwono a radio na niebiesko >,< chyba że da się zmienić podświetlenie radia pioneera ?

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał kuki505 Zobacz post
    No właśnie badziewnie wygląda to teraz bo mam wszystko na czerwono a radio na niebiesko >,< chyba że da się zmienić podświetlenie radia pioneera ?
    Zależy jaki model masz?

---------- Post dodany o godzinie 16:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:39 ----------

Cytat Napisał kuki505 Zobacz post
    Jak podświetlisz wszystko na niebiesko to zrobisz z Belli naprawde wieswagena

kuki505
    Gość

Domyślnie

jest to samochód z 2003 r a wygląda to tak ;/

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Wodzisław Śl.
    Auto
    Giulietta Veloce 1.75 TCT

Domyślnie

nie zebym sie czepial ale bardziej niz podswietlenie rzuca sie w oczy brak ramki wokol radia

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Ja mam zielone podswietlenie w aucie i Radyjko też Pionnera z niebiesko białym podświetleniem i jakoś tak źle to nie wygląda iprzynajmniej mi nie przeszkadza.U ciebie radio (tez nie jara w nocy) zapewne więc ja zostawiłbym tak jak jest ewentualnie radyjko z czerwono białym podswietleniem. Takie moje zdanie