Panowie jak sie troszkę orientowałem w tym temacie. I sprawa wygląda następująco. Na necie znalazłem trochę firm, które oferują takie usługi problem jest taki, ze minimalne zamówienie to 500 szt i koszt ok 1300 zł firma taka realizuje zamówienie max do 14 dni. Mają z 6 zapachaów do wyboru - można mieszać i kilkanaście wzorów zawieszek (w tym ten podłużny prosty - chyba najfajniejszy) ale i inne:
http://www.espenta.pl/images/alle/wykrojniki2.pdf
Może być też taki projekt, że z jednej strony inny nadruk a z drugiej inny - to kwestia projekt, który trzeba by było stworzyć.
Zapach są grube i trwałe, z gumeczką do zawieszania i każdy jest ofoliowany.
Wiem, wiem, są też ofert po 250 szt i tyle zapewn by nam starczyło ale zapach zazwyczaj max 2 i wzoory też nie ciekawe bo albo jakiś samochodzik albo choinka albo dystrybutor do tego z jednej strony tylko można nanieść swój projekt, zawieszki wieszane są na plastikowych chaczykach i są dużo ciensze a przez co pewnie krócej trwałe w zapachu.
Negocjowałem z Panią Magdaleną ale jest nie ubłagana i minimum to 500 sztuk - ona sama mówi, że mnie rozumie bo jest w klubie Forda Pumy i tam też robili takie zawieszki - mówi, ze rozwiązali ten problem, ze znaleźli sponsora na połowe tych zapachów i tym samym połączyli projekt na jednej stronie było logo Klubu Forda Pumy a na drugiej stronie reklama innej firmy - fajnie to wygląda ale skąd znaleźć takiego sponsora na połowe zamówienia?
Co do kosztów to trzeba liczyć ok 5 zł za sztukę zapach z przesyłką nie ważne ilość zamawiamy 5 sztuk koszt 25 zł i tak nie jest to dorgo bo zwykła choinka kosztyje chyba z 7 PLN a tu mamy logo naszego klubu. Co o wysyłki ja mógłbym się tym zająć - mam możliwość wysyłki na bieżąco bez konieczności latania na pocztę ale co z tego jak inny jest problem. Macie pomysły jak go rozwiązać
---------- Post dodany o godzinie 20:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:29 ----------
Moze ktoś ma własną firme i chciałby zroibić reklame - ja jestem skłonny wyłożyć 50% kosztów i zająć się dystrybucją dla afistów ale potrzebuje wsparcia - jak coś czekam na propozycje.