Strona 38 z 80 PierwszyPierwszy ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 797

Temat: [regulamin] Konkurs - Zdjęcie miesiąca

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Ależ nie wszystkich. Ale tak jak w tym miesiącu - są 4. Jakby ze 2 nienaganne jeszcze dorzucić chyba nic by się nie stało, no chyba że już żywcem reszta wykręcała Twój zmysł estetyki. Nie wiem czym się kierujecie przy wyborze ale widzisz - wg nie tylko mojej opinii słoń na oko mi nie stanął, a co do pewnego zdjęcia się za cholerę nie zgadzamy No tak to już jest.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    Ależ nie wszystkich. Ale tak jak w tym miesiącu - są 4
    4 z czego 3 sztuki to porażka to ja nie chcę widzieć tych odrzuconych

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna Zobacz post
    4 z czego 3 sztuki to porażka to ja nie chcę widzieć tych odrzuconych
    Ty moja bratnia duszo

Ależ nie wszystkich. Ale tak jak w tym miesiącu - są 4. Jakby ze 2 nienaganne jeszcze dorzucić chyba nic by się nie stało, no chyba że już żywcem reszta wykręcała Twój zmysł estetyki. Nie wiem czym się kierujecie przy wyborze ale widzisz - wg nie tylko mojej opinii słoń na oko mi nie stanął, a co do pewnego zdjęcia się za cholerę nie zgadzamy No tak to już jest.
    No mój zmysł estetyki musi być jakiś dziwny bo już kolejny miesiąc z rzedu wyniki konkursu mnie zadziwiają.
    Nienagannych zdjęć nie ma, do każdego można się przyczepić. Odrzucane są zdjęcia z poważnymi niedociągnięciami. Zgłoszeń przychodzi jak na lekarstwo, pisałem o tym wielokrotnie, nie bardzo jest z czego wybierać.
    Ostatnio edytowane przez saroo ; 30-01-2011 o 22:39

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Ty moja bratnia duszo
    nie abym się podlizywał... gustu może nie mam najlepszego ale na wzrok nie narzekam.
    I widzę, że z pustego to i Saroo nie naleje
    skoro zasada jest taka, że pod głosowanie publiczne idą najlepsze z nadesłanych a w tym miesiącu z 4 sztuk poddanych pod głosowanie 3 sztuki to porażka oznacza to, że te odrzucone były gorzej niż porażka to po co je tu dawać i oglądać

ale cieszę się, że zasady się zmieniły w tym roku i jest opcja, że w kalendarzu będą ładne zdjęcia nadsyłane przez cały rok a nie tylko te, które z danego miesiąca wygrywały
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 30-01-2011 o 22:45

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto

Domyślnie

Ech... Nie ważne. Chcecie pro kalendarz to sobie go zróbcie sami, bez udziału forumowiczów bo widać, że "siusiak" z nas jest.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Grzesiek ale sam spójrz na to co prezentują niektóre dopuszczone do głosowania publicznego zdjęcia. Te co nie zostały dopuszczone są jeszcze gorsze więc co tu pokazywać?? Jak Saroo by miał wybierać do konkursu te super to w tym miesiącu nie było by konkursu... i taka jest prawda. Zamiast biadolić lepiej wziąć aparat, jechać w plener i zrobić jakieś zdjęcia.

umył byś swoją lepiej i coś pofocił zamiast pisać aby dorzucić kilka porażkowych kadrów do głosowania

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Ech... Nie ważne. Chcecie pro kalendarz to sobie go zróbcie sami, bez udziału forumowiczów bo widać, że "siusiak" z nas jest.
    Grzesiu, zaintersowanie konkursem nie jest duże, zdjęć przychodzi naprawę niewiele. To My, forumowicze tworzymy ten konkurs i to My określamy jego poziom. Im więcej zdjęć tym większy wybór a wiec i większy poziom zdjęć. Oczywiście że można wprowadzić pewne zmiany, ale te muszą mieć poparcie u więcej niż jednego forumowicza, poza tym nie ja tu jstem od zmian, ja tu tylko sprzątam że tak powiem
    Masz troszke czasu, chcesz pomóc przy konkursie? Nie ma problemu, zgłoś się do administracji, na pewno będzie się dobrze współpracowało

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Masz troszke czasu, chcesz pomóc przy konkursie? Nie ma problemu, zgłoś się do administracji, na pewno będzie się dobrze współpracowało
    Grzesiek to jest dobra opcja, Ty nawet masz oko i trochę siły by "piątkę z elką utrzymać" co pokazałeś na wigilii w Koloracie

Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto

Domyślnie

No jak widać się nie znam, bo mi się podoba też tylko jedno zdjęcie, ale nie to co saroo'wi (jakkolwiek to odmienić). Twój typ jest mi nieznany Więc nie wiem w czym mógłbym pomóc.

Regulamin przecież twardo nie określa ilości zdjęć w głosowaniu, więc to chyba nie kwestia zmiany regulaminu.

Marcinku kaj ja Ci w plener pojadę, chyba na rowerze ino... Wszystko przez Slavika i jego wymysły że się będzie żenił czy cośtam...

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

No jak widać się nie znam, bo mi się podoba też tylko jedno zdjęcie, ale nie to co saroo'wi (jakkolwiek to odmienić). Twój typ jest mi nieznany Więc nie wiem w czym mógłbym pomóc.

Regulamin przecież twardo nie określa ilości zdjęć w głosowaniu, więc to chyba nie kwestia zmiany regulaminu.

Marcinku kaj ja Ci w plener pojadę, chyba na rowerze ino... Wszystko przez Slavika i jego wymysły że się będzie żenił czy cośtam...
    Jeśli o regulaminie mowa to i tak go naginam bo punkt 14 głosi że do konkursu wybierane będą 3 zdjęcia. Trzebaby to zmienić