Czy ktoś ma MiTo w kolorze 289 Rosso Alfa i mógłby pokazać zdjęcia?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Posiadam MITO Distinctive z silnikiem 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM, niestety tylko tyle kucyków. Tak się zastanawiam po co na fakturze w wyposażeniu dodatkowym mam zaznaczone skórzana kierownica plus 6 przycisków skoro jest to w standardzie w tej wersji.
Mam pytanie - jakim środkiem czyścicie swoje kokpity?
W piatek poszlo moje zamowienie na Julke QV w kolorze Competizione 8C))))))))
ZazdraszczamArku, napisz cos wiecej o wyposazeniu ktore wziales ... no i o opuscie jaki wytargowales
![]()
lakier Competzione 8C
felgi 18 a otworami
pakiet premium
regulacja lędźwi paser i kierowca oraz regulacja wysokości pasażer
koło dojazdowe
alarm i safe lock
aluminiowe listwy progowe
Rabat to grubo ponad 10%, niestety wiecej powiedziec nie moge poki co na ten temat![]()
AQS i czujnik wilgotności ? Podgrzewane fotele ? chciałbym zobaczyć twój wyraz twarzy podczas przyspieszania i hamowania w systemie "D" możesz nagrać film ?
Ostatnio edytowane przez lechtak ; 13-02-2011 o 19:19
Ja też zazdroszczę ;/ A zazdrość to zła rzeczChwal się zdjęciami jak tylko dostaniesz w swoje ręce to cudo
![]()
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Ten kolor ... ta kończynka ..... coś pięknego Gratulacje !!
Rabat ponad 10% to standard już teraz ... w salonach jest znana polityka rabatowa juz od końca stycznia - i sa to dobre ceny jak za takie autka
---------- Post dodany o godzinie 20:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:41 ----------
Wczoraj sprawdzałem - i handlowiec bez zbędnych tłumaczeń podał mi ceny wszystkich przez Ciebie opisywanych opcji ... ja akurat o włokno węglowe się rozpytywałem i widziałem rozpiskę ... więc masz kiepski salon ja byłem w Boltowicz Warszawa
PS. oprócz koloru - to kolejny salon który mi powiedział datę skrzyni automatycznej - ale jasno powiedział ze tego koloru nie bedzie i koniec![]()
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 13-02-2011 o 20:47