moze odpływy macie niedrożne po zimie, jakies liscie, duperele.
moze odpływy macie niedrożne po zimie, jakies liscie, duperele.
Było juz coś podobnego:
http://www.forum.alfaholicy.org/145_...przecieka.html
ps.Antek I Puotek macie takie same avatary![]()
Tam o co innego chodzi u mnie to jest po deszczu skąś woda spływa i się tam dostaje.
Witam
KUBAS miałem kiedyś podobny problem z podłogą po stronie pasażera.U mnie przyczyną był zatkany otwór odpływowy w podszybiu,cała woda po deszczu czy myciu spływała do wnętrza przez otwór wirnika nawiewu,jest on akurat po stronie pasażera pod filtrem pyłkowym (a nie przez ten w podszybiu który u mnie znajduje się w okolicach silnika wycieraczki).Po przetkaniu jest suchutko.
u mnie woda do bagażnika dostaje się przez śrubę mocującą plastikową osłonę zamka. na niej umieszczony jest tez zaczep do mocowania bagażu. po prawej stronie
Ostatnio edytowane przez Bouli Punk ; 09-02-2011 o 06:32
Wytrzyj wszystko do sucha, wyłóż papierem, zamknij klapę i polej wodą, tylko nie za dużo bo utopisz małą
Najpierw polej na dach, potem wejdź do środka (przez drzwi) i badaj gdzie papier zaczyna moknąć, jak nie moknie to lej po szybie i szczelinie klapa-buda, itd.
Zobacz bo może woda nie bierze się z bagażnika. Może przesiąkać gdzieś z boku
Piękna poszła w drzazgi
Zbieram na następną
Jak ściągniecie wykładzinę tylnej ściany bagażnika to zobaczycie otwory technologiczne w ścianie tamtędy wlewa się woda, ja u siebie też miałem problem z wodą w bagażniku.
polewałem z węża byłem na myjni. nic nie wleciało do środka. sucho