Zobacz wyniki ankiety: która auto jest bardziej kobiece?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Alfa Romeo MiTo

33 61.11%
  • Fiat Punto Evo

6 11.11%
  • oba jednakowo

15 27.78%
Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 124

Temat: Czy Alfa Romeo MiTo to damskie auto (w porównaniu do aktualnego Punto)

Użytkownik Alfa i Omega Avatar HyenaHF
    Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    No pooftopuje sobie, bo jak zgłosiłem żeby dodać jedną opcję do ankiety to zostałem olany, także teraz ja olewam, a co
    ustaw własną ankietę na swoich zasadach, formuła tej nie ulegnie zmianie

w sposób jawny ignorujesz regulamin forum, szkoda że jest na to przyzwolenie
    z pewnymi tematami nie można wyjść, bo zaraz trutnie podjadają... ech

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

To mniej więcej takie pytanie czy ogolony facet w garniturze jest bardziej męski niż rozczochrany facet w swetrze z bazaru. Jeśli o innych cechach niż wygląd nie wspominamy (tak jak w pytaniu) to kobiety chyba w większości odpowiedzą "tak" na pierwsze pytanie. A faceci-kto wie -pewnie powiedza że jest jakiś metroseksualny.
    Idąc dalej czy poniższe mito jest bardziej kobiece niż zwykłe mito/grande punto ??

BTW większość kobiet jakie znam są biorcami sedanów im większych tym lepiej, a grupą docelową Mito jest najbardziej młodzież bez względu na płeć-wystarczy popatrzeć na całą kampanię promocyjną (zaproszenia na testy w balocco, styl reklamy, te pierdoły w przekazach marketingowych itp.).

Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał metan Zobacz post
    Idąc dalej czy poniższe mito jest bardziej kobiece niż zwykłe mito/grande punto ??
    ciekawa wrzuta, co to za wersja?
    z pewnością takie przymrużone prostokątne lampy zmieniają odbiór auta, jeśli patrzymy na nie z tej strony - niestety kolejnej sondy na ten temat nie zrobię, tym bardziej, że nie można tej wersji kupić

Cytat Napisał metan Zobacz post
    BTW większość kobiet jakie znam są biorcami sedanów im większych tym lepiej, a grupą docelową Mito jest najbardziej młodzież bez względu na płeć-wystarczy popatrzeć na całą kampanię promocyjną (zaproszenia na testy w balocco, styl reklamy, te pierdoły w przekazach marketingowych itp.).
    dzięki za rzeczową wypowiedź, zwróciłeś mi nią uwagę na jedno,
    teraz faktcznie widać mamy taką młodzież i ona takich auteczek potrzebuje, zapewne kilku młodzieżowców już próbowało mnie tutaj prostować,
    tylko w dość niefortunny sposób

jak widać można normalnie, pozdrawiam

Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Cytat Napisał HyenaHF Zobacz post
    ciekawa wrzuta, co to za wersja?
    Jakieś stare fotoshopowe zlepieńce gdy mito świeżo na rynku było, a światła wklejone ponoć z punto II.
    Ale świadomie to wkleiłem żeby pokazać że światła to niby sporo(choć tu wklejone z auta nie grzeszącego urodą) ale w całości znaczą tyle co spinki do koszuli.
    ---------- Post dodany o godzinie 09:11 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:56 ----------

Cytat Napisał HyenaHF Zobacz post
    widać mamy taką młodzież i ona takich auteczek potrzebuje
    Kontynuując metafory: z autem jak z ciuchami: odpowiednio użyte postarzają lub odmładzają. Mito zdecydowanie nie jest autem które ma dodawać stateczności czy powagi (mylonej z prestiżem) a tego niektórzy, nawet młodzi, od auta oczekują. Ale większość jednak chyba odbiera je pozytywnie.
    A tu inna wariacja:
    Ostatnio edytowane przez metan ; 14-02-2011 o 10:02

Kowalski
    Gość

Domyślnie

Metan się broni, rozumiemy to kupił auto kobiece no i teraz troszkę nie teges... Spokojnie, MY cię akceptujemy, Meciu

Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał Kowalski Zobacz post
    Metan się broni, rozumiemy to kupił auto kobiece no i teraz troszkę nie teges... Spokojnie, MY cię akceptujemy, Meciu
    akurat do mnie przemówił z tą młodzieżą
    motoryzacja się zmienia, kiedyś brało się pojazd mechaniczny i czerpało fun z jazdy
    teraz młodzież kupuje blaszanego pluszaczka żeby zabłysnąć stylem, jak auto jeździ to jest kilka punktów dalej

i jeszcze smutne jest to, że wyznacznik dla małego fun-cara może stanowić Renault Clio RS, a Alfa przy tym to tylko stylowy wozik

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Nic się Wam ostatnio w Alfach nie spieprzyło, że o takich bzdetach dyskutujecie?
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Kowalski
    Gość

Domyślnie

dla Metana to nie bzdety, tylko punkt honoru: udowodnić, ze nie jezdzi damskim autkiem)))
    A sondaż co wskazuje, to wskazuje....

MRDUX
    Gość

Domyślnie

Zastanawiam się tak co wy z tymi damskimi autami, zazdrość przez was przemawia czy jak.

Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Cytat Napisał Kowalski Zobacz post
    kupił auto kobiece no i teraz troszkę nie teges
    No i niezmiennie mi się podoba. Więc wbrew temu co ciągle piszesz moja ego ma się całkiem dobrze i nie potrzebuję protez tobie niezbędnych. Jak zwykle piszesz na poziomie dzieci wartościujących się ilością przegródek w piórniku. I jak one płaczesz: nikt mnie nie lubi (czytaj wszyscy na forum mnie prześladują i ośmieszają),skargi do admina, powołujesz się na autorytet nieistniejącego brata, chwalisz samochodemdem wujka (czytaj "kogoś z rodziny"), słowem wszechobecny płytki bajer. Jeżdżąc nawet różowym smartem trudno być śmieszniejszym od ciebie.
    To jest jak krytyka małego biustu czyjejś dziewczyny podczas gdy do towarzystwa w dni takie jak wczoraj masz jedynie własną rękę.

Co do funu z jazdy-proponuję jednak najpierw spróbować bo tu w odróżnieniu od estetyki sprawa jest raczej bezdyskusyjna.