Mam pytanie do wszystkich zwłaszcza użytkowników 166 .Moja alfa ma fabryczne ksenony problem tkwi w tym ,ze strasznie słabo świecą....moze jakieś sugestie?
Mam pytanie do wszystkich zwłaszcza użytkowników 166 .Moja alfa ma fabryczne ksenony problem tkwi w tym ,ze strasznie słabo świecą....moze jakieś sugestie?
Może palniki się już wypalają, na jaki kolor świecą gdzieś czytałem tutaj na forum, że bardziej żółtawa barwa jest oznaką właśnie padających „żarówek”, jeśli coś pokręciłem albo się mylę to na pewno ktoś mnie poprawi.
ops:
Dzieki ...palniki wymieniłem i niewiele pomogło
A podobno po wymianie te palniki tak jakby się rozświetlają i z czasem świecą jaśniej.Napisał piotr166
Ile płaciłeś za palniki?
Mam podobne auto i identyczne obserwacje, palniki wymieniłem jakeiś dwa tygodnie temu a światła dają jak na lekarstwo...
Jechałem ostatnio za focusem z xenonami... jak go wyprzediłem to poczułem jakbym w ogóle nie miał świateł, ale on jak wiadomo ma wielkie lustra i klosze a nie maleńkie soczewki.
Nie sądzę żeby "rozświecenie" żarników wiele pomogło... choć ten proces trwa podono ok 36h świecenia, więc jesze dobre kilka tygodni zanim się przekonam.
Kupowałes w Krakowie ? Po ile i gdzie ? Ja zapłaciłem 190 za komplet na radzikowskiego .....sa lepsze od tych co miałem ale słabiutko powinnismy się spotkac w Krakowie i porównać .
sprawdzcie przetwornice....byc moze to jest juz na wyczerpaniu....
Przetwornica z tego co wiem działa albo nie działa .....nie może być zuzyta
w sumie racja....a moze za male bezpieczniki wlozone sa???
nie wiem...ja wymienialem xenonu,bo jednbo juz zaczelo na blado rozowo swiecic....teraz sa dwa nowe....za szt placilem 125,00...philipsa D2S
a jak Twoje w porównaniu z innymi na ulicy widać różnicę ? Są normalne ciemniejsze jasniejsze? bo może to ten model tak ma ?