Panowie czy wy w swych 166 rowniez macie w swietle przednim przeciwgilenym zaroweczke H3U na 24w moc 55W?? nie mozna tego typu zarowki nigdzie osiagnac...
Panowie czy wy w swych 166 rowniez macie w swietle przednim przeciwgilenym zaroweczke H3U na 24w moc 55W?? nie mozna tego typu zarowki nigdzie osiagnac...
nawet w aso za kwotę 50 zł?
Ile?? 50zł?? W zwykłym sklepie motoryzacyjnym za 6-taka kupiłemW poniedziałek wymieniałem
![]()
witam tam jest w/g instrukcji normalna zarowka H3 do kupienia bez jakich kolwiek problemow.pozdrawiam.
Witam Adriano166 napisz mi proszę, jak dostać się do halogena (światła przeciwmgielnego) po stronie kierowcy. Mój halogen jest luźny i chciałem go dokręcić ale w żaden sposób nie mogę znaleźć dojścia do śruby.
pozdrawiam
jak chcesz zrobie ci jutro zdjecie od wewnetrznej strony zderzaka i bedziesz mial wszystko jak na dloni,a tak sie sklada ze mam zdjety zderzak
A co do zarowki zaloze PHILIPS BLUE VISION mam je na dlugich i sie rewelacyjnie spisuja![]()
Witam. Michal nie chodzi mi oto jak zderzak jest zdjety tylko jak tam dojsc w normalnym polozeniu zderzaka. Pozdrawiam
Cześć
A więc są 3 śrubki 2 są na dole(po bokach) a 1 centralnie na górze do której za nic nie można się dostać tylko ją pomacałem.
Co do wymiany odłączasz kabel od dekielka, odkręcasz dekielek od halogenu i w tym dekielku jest wsówka od żarówki ją też odłączasz. Do wyjęcia samej żarówki ja używałem lusterka żeby było widać co jest w obudowie... A jest tam spinka którą trzeba odczepić i żarówka jest twoja.
Mam nadzieje że jakoś Ci pomogłem. Możesz sobie też ściągnąć instrukcję do 166 jest na forum tam też jest o tym wspomniane.
Pozdrawiam