Zajrzyj pod tą ładną osłonę kolektora wydechowego.Zanim to przerdzewieje na amen auto już na pewno nie będzie wyglądało jak nowe. Naprawdę nie ma się co przejmować.
Zajrzyj pod tą ładną osłonę kolektora wydechowego.Zanim to przerdzewieje na amen auto już na pewno nie będzie wyglądało jak nowe. Naprawdę nie ma się co przejmować.
OK dzieki, jakos sie przyzwyczaje...![]()
No a moja Julcia dzis miala chwilowy kryzys...
Ja jej w gaz a ona dostojnie, spokojnie, jakby 100KM zostalo w domu a na wycieczke pojechalo tylko 70...
I tak cala droge, jakies 20km...
Dalem jej odpoczac, po godzinie wsiadlem ponownie do auta i tym razem stado rumakow zameldowalo sie w komplecie...
Oczywiscie nie bylo zadnych ostrzezen czy komunikatow o bledzie.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to wlanie wczoraj paliwa na lekko podejrzanym Statoilu na 5-ce na Poznan.
Nie bardzo chce mi sie jechac do serwisu, szczegolnie, ze pewnie nie komp nie wylapal zadnego bledu...
I tak Julka dała z siebie wszystko.. jak dostała liche paliwko![]()
To tak zapytam z ciekawości - jakie paliwo lejecie - otóż w VW jak miałem przez pewien czas Scirocco 2.0 TSI niby mozna było 95 - ale zalecano 98 .... zastanawiam się jak jest w AR .... wiem co piszę instrukcja - ale biorę poprawkę na liczbę oktanową na naszych rodzimych stacjach![]()
98 czasami 100 oktan.