Witam! Po włączeniu na obydwu fotelach zapala się czerwona dioda ale nie grzeją bardzo bym chciał żeby się okazało że to nie wina mat grzewczych dlatego łudzę się że to może bezpiecznik tylko - gdzie on jest?
Witam! Po włączeniu na obydwu fotelach zapala się czerwona dioda ale nie grzeją bardzo bym chciał żeby się okazało że to nie wina mat grzewczych dlatego łudzę się że to może bezpiecznik tylko - gdzie on jest?
jakby to był bezpiecznik to by nie paliły się diody
raczej to maty
bezpiecznik nr 8 30A w kabinie po lewej stronie kolumny kierowniczej
Ostatnio edytowane przez macaga ; 15-02-2011 o 22:01
trochę mnie zasmucasz... naprawa dwóch mat to mnóstwo pracy
można kupić też gotowe maty na allegro i podłączyć w instalację fabryczną
zrobiłem kiedyś tak w bmw kolegi, minął już ponad rok i działają
jeśli już się wezmę to spróbuje naprawić te oryginalne jest temat na forum jak to zrobić mialem tylko nadzieje że moze to jednak nie to skoro obie nie działają... lipa![]()
dla chcącego nic trudnego;] Ja u siebie zrobiłem tylko siedzisko, niestety mi Plecy nie grzeją bo musiał bym całą górę rozbierać a to juz nie lada wyzwanie.
V6 są powody do mruczenia![]()
156 V6 98 2.5 Blue cosmo: było
156 V6 99 3.0 Azurro Nuvola: było
156 V6 02 3.2 Q2 Azurro Nuvola, 155 1.8 8v
V6 są powody do mruczenia![]()
156 V6 98 2.5 Blue cosmo: było
156 V6 99 3.0 Azurro Nuvola: było
156 V6 02 3.2 Q2 Azurro Nuvola, 155 1.8 8v
a ciężko sie sciąga poszycie ?? myślałem nad kupnem takich uniwersalnych mat i wsadzeniu je pod poszycie tlko czy to sie uda
siedzisko jeszcze jakos sie da, ale oparcia sie balem i nie wiedzialem od czego zaczac, ale na szczescie nie musialemSprawdz to siedzisko, robota nie jest zla, a moze akurat tam gdzies to bedzie (jakby nie bylo siedzisko bardziej pracuje)