Ja również dziękuję Pani i Panom za spotkanie było sympatycznie i zabawnie. Do zobaczenia pewnie za 2tygodnie.
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Ja również dziękuję Pani i Panom za spotkanie było sympatycznie i zabawnie. Do zobaczenia pewnie za 2tygodnie.
jak zwykle przegapiłem .. Ze stałego bywalca zrobię się nowym.. Pewnie nikogo nie znam z teraz przyjeżdżających -.-
ja również dziękujękupa śmiechu jak zwykle
"lalalaj dupy daj"![]()
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Udało mi się połączyć z wifi więc i ja podziękuję, chyba najbardziej panu ochroniażowi z parkingu i kolegom z klubu hondy za dotrzymanie towarzystwa-było miło. Poza tym mrutyna-jak już piszesz adres, to byś napisał, że spot nie odbywa się na parkingu tylko gdzieś... No ale cóż, tak widocznie musiało być. Zapraszam więc do Warszawki ;-. btw, u Was coś frekwencja maława, tylko kilka autek-zawsze tak macie, czy to tylko chwilowe? Ale chociaż różnorodność była.. Pozdrawiam
frekwencja bywała większa i w niektórych samochodach czasem jest dwóch posiadaczy alf... niektórzy zrezygnowali podobno z zniesmaczenia... jak na cykliczne uważam że frekwencja nie była zła
nie wiem o której byleś godzinie ale na parkingu staliśmy już od 18.30 do 19.20 i czekaliśmy na innych...
więc info gdzie jesteśmy było
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 17-02-2011 o 16:30
Macie jutro jakiś spocik? Będę w Kr to chętnie bym wpadł ok. 17-18Jeśli przyjmujecie forumowiczów z innej części kraju czyt. województwa sąsiedniego
![]()
Aaa kiedy znów jaki spocik w krk? <ciekawska>;>![]()
pewnie 02.03![]()