AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Masz te materiały promocyjne? Podziel się.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
A gdzie jest opcja "Żadne" pytam się? K$%#! i przez was rozciąłem sobie palca kapslem od tymbarka!!
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Jak się robi takie sondaże? Czy tylko admini mogą je robić na prośbę użytkownika forum?
Bo chcę zrobić sondaż: Który samochód jest bardziej kobiecy: Audi A8 czy Mercedes S-Klasse.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
Jak zakładasz nowy temat, zjeżdżasz na sam dół i masz taką tabelkę "Dodatkowe opcje" i na dole "Dodaj ankietę". Coś takiego jak na obrazku ↓
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
dajesz wujciu dajesz
taki spryciarz a sam nie wykminił
Z ciekawostek oto damskie MiTo w pełnej krasie:
http://www.autoblog.com/2009/04/01/a...rai-amsterdam/
EPIC.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
oj, wersja GTA. Ile ich sie sprzeda? w porównaniu do normalnych aut? Ilości nieznaczne.
Nie rozumiem, po co tak drążysz ten temat? Mito było pozycjonowane jako samochód przede wszystkim dla kobiet, tak wymyśliła firma i tak się faktycznie sprzedaje. Czemu ty chcesz zaprzeczyć? Co podważyć? Po co te linki, jak ten do GTA? co on ma udowodnić?
Daj juz spokoj chłopie. Nudzisz.
Kowalski - to pokaż mi te artykuły, gdzie to pisze, że mito jest dla kobiet. Jestem ciekawy, bo jeszcze tego nie widziałem - może i nie uwidzehihihi
Nic nie pokaze, nie zajmuje sie gromadzeniem artykułów.Poszperaj sam, szczególnie wypowiedzi szefów firmy przed debiutem Mito, było też wypowiedzi na ten temat od Sergio przy okazji rozmów/wywiadów.
Następnie udaj sie do dowolnego salonu AR, zawezwij kierownika i zapytaj go, kto głównie kupuje Mito. Ten sam manewr powtórz w paru innych salonach, żebyś miał pełny obraz.
Identycznie, samochodem promowanym jako auto dla kobiet, był Ford Ka, Nissan Micra, Suzuki Swift i parę innych. I te własnie modele kupowały (i kupują nadal) głównie kobiety. Przepis jest prosty: autko musi być nieduże ale wygodne, wesołe ("uśmiechnięte") albo pocieszne. Z wyglądu oczywiscie. Do tego zywe kolory, wyraziste, żeby pasowały do torebki. Dynamiczny silnik ale oszczędny w miarę, miekkie kształty.
Pozdrawiam.
Agnieszka Zwolska, menedżer produktu ds. motoryzacji www.motofakty.pl
My, kobiety, stanowimy coraz pokaźniejszą grupę klientów, na którą wielu importerów ma chrapkę. Obserwując powszechnie panujący trend, większość z nas wybiera małe auta kompaktowe, za którymi przemawia wiele plusów, poczynając od łatwości parkowania po przemieszczanie się po zakorkowanym mieście. W badaniach prym wiedzie Renault Clio, okrzyknięte przyjacielem kobiet (zdobyło ono 28 proc. głosów respondentek). Na drugim miejscu uplasował się poczciwy Peugeot 206 (16 proc.), kuszący swoją powabną linią. 6 punktów procentowych mniej otrzymał miejski Nissan Micra, a tuż za nim Toyota Yaris i Suzuki Swift. Nie ma co się zatem dziwić, że importerzy coraz częściej swoje "małe" autka dedykują kobietom.
http://www.auto-swiat.pl/1-alfa-mito...-marza-kobiety
MiTo jest urocze, w trybie Dynamic nawet podniecające, ale dla mnie warte jedynie trzy gwiazdki. Może dlatego, że nie jestem kobietą?
więcej: http://www.autogaleria.pl/migas/alfa-romeo-mito,6.html
Ostatnio edytowane przez Kowalski ; 17-02-2011 o 16:30