Witam!
Niech mi ktoś wytłumaczy czy sprzedawca piszę głupoty czy sprzęgło 1,6 TS i 1,9 JTD pasują wymiennie?
http://moto.allegro.pl/sprzeglo-alfa...462944073.html
Jeżeli tak to sprzęgła od 1,6 są sporo tańsze. Mam małe zamieszanie w głowie![]()
Witam!
Niech mi ktoś wytłumaczy czy sprzedawca piszę głupoty czy sprzęgło 1,6 TS i 1,9 JTD pasują wymiennie?
http://moto.allegro.pl/sprzeglo-alfa...462944073.html
Jeżeli tak to sprzęgła od 1,6 są sporo tańsze. Mam małe zamieszanie w głowie![]()
Totalna bzdura.
Pasuje tylko do 166 2.0 TS
Takie to jest kupowanie na Allegro u pierdołowatych sprzedawców.
Pozdr.![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
nawet polecani na forum sprzedawcy często mają błędne opisy ( po prostu kopiują opis z innej aukcji )
sam się ostatnio o tym przekonałem kupując sprzęgło ( było u tego samego sprz na dwóch aukcjach , wg opisu oba pasowały do mojej , dopiero po pytaniu i podaniu vin wyszło że to moje jest tylko na jednej aukcji )
Coś kiedyś było na forum, że niby od 1.8 TS pasuje - i wcale bym sie nie zdziwił bo często tak jest, że jest takie same a droższe bo niby do czegoś innego. Ale co do ceny - to w tej cenie można spokojnie kupić na necie do 1.9 JTD oryginalne firmy VALEO albo LUK.
No właśnie dlatego pytam bo dziwne było to dla mnie. Chyba najlepiej będzie zadzwonic i podać VIN żeby powiedzieli czy pasuje.
I jeszcze jedno pytanie czy do 1,9 JTD 105 KM pasuje tylko jedno sprzęgło czy np. od 2,4 albo od fiata lub Lancii???
Właśnie patrzyłem w Eper i muszę poszukać chyba w sklepie na miejscu bo jak bedzie coś nie tak to nie będę czekał z rozłożonym samochodem na przesyłki.
Może tylko ktoś podpowie czy od innego modelu/silnika pasuje w razie czego.
Napisz mi jakie masz auto na PW i opisze co i jak.