a może ktoś ze śląska by podjechał do tej firmy i zrobił zdjęcia polarówew. ja mogę podjechać jak będę przejazdem.
Mi osobiście podoba się 4 albo 5 z tego co pokazał Bobryt
a może ktoś ze śląska by podjechał do tej firmy i zrobił zdjęcia polarówew. ja mogę podjechać jak będę przejazdem.
Mi osobiście podoba się 4 albo 5 z tego co pokazał Bobryt
byle nie czerwonyi czekam na zapisy
![]()
Również jestem chętny i czekam na zapisy![]()
Może inny wzór napisów i itd? Mam pierwszy polar i jest OK, więc jakby nowy miał inne hafty to byłbym też chetny
Jakość polarów - nie wiem jak innych alfaholików polary ale mój to tandeta z jednej strony odstaje z drugiej coś tam i itp.
Także wolałbym najpierw żeby ktoś coś tam pooglądał a później zamawiajmy bo naprawde szkoda kasy na gadżety których nie bedziemy używać choć koszulki w sklepie są gites
PS wszystkie z katalogu wygladają na ok no oprócz 1
Dla mnie 5 i 7 są git. Wiem, numer 7 dość drogi, ale materiałowo bardziej wyrafinowany i chyba w miarę solidnie wykonany. Jestem chętny na polarsona![]()
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
A może ktoś wrzucić dobre foto obecnych polarów, chodzi o logo i napis z tyłu? To może będzie można zrobić jakieś wizualizację, czy nawet próbny polar.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Tym razem może niech będą szyte chociaż w Chinach, bo w Bangladeszu jeszcze nie wiedzą co to jakość..
Tak sobie myślę, że polary z pierwszej serii, to kiedyś mogą być poszukiwane, jako egzemplarze wyjątkowe w swoim rodzaju![]()
Poza tym z kilku, to można zrobić całkiem oryginalny patchworkowy koc
A tak serio, to faktycznie przydałby się model wzorcowy (o ile będzie jeden główny), a jesli nie ma takiej opcji, to chociaż możliwość sprawdzenia jakości materiału i odszycia poszczególnych polarów. Fajne mogłyby być polary w wersji wiatro i zimnochronnej, bo mogą robić za kurtkę, chociaż teraz to chyba lepiej zamówić coś cieńszego, a na przyszły sezon jesień-zima dopracowac ofertę grubszych polarów, mogących właśnie zastąpić kurtkę. Sama mam taki ciepły polar i gorąco polecam taką wersję.
ja i ona - "iniemamocne"