No i policjanci jeszcze muszą udowodnić, że nie mieli nawiewu ustawionego powyżej 50% mocy![]()
No i policjanci jeszcze muszą udowodnić, że nie mieli nawiewu ustawionego powyżej 50% mocy![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Miałem okazję zobaczyć jak się zwija ta policyjna 159, startowali za gościem w Lublinie na JP II lewym skrajnym pasem, ja stałem na prawym między nami jeden pas zajęty autami, poszli na bogato bo gościu przeleciał przez rondo im przed nosem na czerwonym, mając okazje nie omieszkałem zobaczyć jak moje wozidło wypada w stosunku do ich 159 i poszedłem 3 pierwsze biegi równo z nimi potem puściłem niech gonią gościa ja tam wole z nimi nie mieć okazji obcowaći powiem szczerze że mimo masy ta 159 naprawdę nieźle się napędza z miejsca. Jak mijałem jak już stali na bombach oczywiście full przepisowo mundurowy z uśmiechem na ustach znacząco pogroził mi palcem
![]()
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
u mnie na komendzie co prawda nie mają 159'ki ale za to mają Forda Mondeo 2.5 czyli 220KM i przyznam że od kiedy kupiłem V6 to za każdym razem jak ich widzę to mam ochotę się spróbowaća nóż wezmą to za żart
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 01-03-2011 o 11:59
no tyle że ja bym chciał ich właśnie wyprzedzićjak oni sobie jadą spokojnie 35km/h przez długą prostą ulice i za nimi sznur samochodów a pierwszy przed nimi 60m oddalony ażeby czasem nie za blisko
no to mam ochotę sobie zredukować i zażyć trochę frajdy
nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzać radiowóz bez włączonych sygnałów w terenie zabudowanym...
a przetestowałem to już na mniej inteligentnych osobnikach czyli na straży granicznejjechali sobie 30km/h a ja ich pyk
i od razy przyspieszyli
![]()
nom ja tez policje normalnie wyprzedzama potem powoli zwiekszam dystans do nich
![]()
a oni powinni sami sobie wypisac mandat bo jadac 30 stwarzaja zagrozenie
a dalej tak chamsko policja stoi za zakretem przy wjedzie do lubaczowa od oleszyc?
brata tam kiedys zlapali ale go puscil bez mandatu
ja kiedys na tym mostku przed stadionem wyprzedzalem i ktos w mundurze mierzyl w moja strone ale to tylko straznik graniczny![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Hehe, a propos "tempo 30" to była ostatnio jakaś skarga (czytałem w gazecie) i to jest "prędkość patrolowa", więc dopingując panów przerywamy im patrol (niestety!) i mogą nas w sumie zatrzymać i posprawdzać, bo mogą sobie pomyśleć że jedziemy na % albo innych dragachA u mnie w mieście rzeczywiście, szczególnie wieczorem i w nocy, snują się po ulicach z taką prędkością i lukają, czy koleś z małym białym pieskiem nie odpowiada czasem opisowi podejrzanego w jakiejś sprawie...
Mojego znajomego kiedyś rzucili nawet na maskę i przeszukali... bo jeździł Baleronem sedanem, podobnym do akurat poszukiwanego
PS. Oczywiście podpisuje się obiema ręcami pod tym, że niebieskie miśki chamsko chowają się po krzaczorach/przystankach w "terenie zabudowanym" - vide miejscowość (nomen omen) Pamiątka na DK 7-ce Wwa-Radom![]()