Ja mam Mikode i jestem zadowolonyWiecie jak to się mówi, ile osób tyle opinii
Ja mam Mikode i jestem zadowolonyWiecie jak to się mówi, ile osób tyle opinii
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
http://motoallegro.pl/tarcze-klocki-...467892824.html
Co sądzicie o tarczach firmy bozarto ? seria GTR łudząco przypominają MIKODY GT. Jestem na etapie wymiany tarcz i klockow i chcialbym zasiegnac porady![]()
Bo samochód to nie wszystko
przód tarcze TRW i klocki TRW. Nic innego bym nie wstawił Tarcze 240 pln klocki 120 pln
Mikody nie polecam tak samo jak Brembo- szit.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Ja założone mam Mikody GT i FerrodoDS i zmiana ogromna na plus jeśli chodzi o hamowanie. Ja osobiście nie mam problemów z tarczami natomiast jest troszke wątków że mikody GT pękają - sugerują ludzie żeby brać rowkowane, ale już nie nawiercane gdyż to powoduje pękanie. Jak napisalem u mnie to nie wystąpiło. W piątek wymieniam tarcze i klocki na przodzie to postaram się zrobić jakieś fotki jak wygladają wymęczone już tarcze Mikoda GT
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!
Przy naprawdę ostrym traktowaniu potrafią pękać na nawierceniach. Jakby nie było jest to osłabienie materiału.
Na pocieszenie napiszę tylko, ze u nas w 2.4 mJet popękały również EBC Turbo... , więc Mikodzie można wybaczyć. Teraz są lite OE i też biją. Na dniach zakładamy 4 tłoczkowe i tarcze 305 mm, zobaczymy jak będzie.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Właśnie wróciłem z częstochowy z nowymi Mikodami GT na przód i tył. Jako iż montaż będzie profesjonalny czyli: Nowe tarcze, klocki TRW, zestaw naprawczy zacisków, tłoczki, przewody, i płyn hamulcowy, będę się mógł wypowiedzieć co do jakości tych tarcz
Pozdrawiam![]()
Bo samochód to nie wszystko
ja mam same pozytywne doświadczenia z mikodami. tyle ze ja zawsze uzywalem standardowych tarcz a nie ulepszanych. ale wydaje mi sie ze to solidna firma.
Mam wrazenie, ze sa dwa typy ludzi... Jedni to Ci, ktorzy cos slyszeli (same zle opinie) i tych, ktorzy uzywaja tarcz Mikoda i sa zadowoleni.
Ja osobiscie bardziej bym wierzyl uzytkownikom, niz teoretykom, co to im ktos mowil, ze w kolegi aucie to szwagier montowal i mu pekla
A teraz... ja mam Mikode z przodu (gladka) i narobilem juz na niej kilkadziesiat tysiakow (moze kolo 30). NIC NIE BIJE, LADNIE HAMUJA, NIE PEKAJA, NIE PRZEGRZEWAJA SIE... No ale ja z pewnoscia mam dobry egzemplarz auta i potrafie dobrze (profesjonalnie) wymieniac niektore elementy![]()
alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl