Strona 22 z 38 PierwszyPierwszy ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 376

Temat: Alfy w policji ?

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Cytat Napisał kt0sfajny Zobacz post
    nom ja tez policje normalnie wyprzedzam a potem powoli zwiekszam dystans do nich
    a oni powinni sami sobie wypisac mandat bo jadac 30 stwarzaja zagrozenie
    a dalej tak chamsko policja stoi za zakretem przy wjedzie do lubaczowa od oleszyc?
    brata tam kiedys zlapali ale go puscil bez mandatu
    ja kiedys na tym mostku przed stadionem wyprzedzalem i ktos w mundurze mierzyl w moja strone ale to tylko straznik graniczny
    kiedyś stali na stacji benzynowej, teraz się przenieśli bardziej w stronę miasta i stoją 200m dalej gdzie jest kawałek prostej drogi i nikomu się nie chce hamować a oni akurat na końcu tej prostej na zakręcie się ustawiają jak banici za krzakami

a za mostem jest ich drugie ulubione miejsce bo tam sobie stoją i wyłapują tych co się na stopie nie zatrzymują

teraz zima to im się nie chce zbytnio z radiowozu wychodzić ale w lecie to tylko szukają miejsca gdzie ich smietników nie będzie widać

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

jakos musza sie "wykazac" wiec prowokuja
    nom ale z predkoscia patrolowa to powinni po osiedlach jezdzic itd a nie np.po glownej drodze

nom mieli sie juz nie chowac po krzakach a nadal to robia
    przed radomiem policjant z motorem sie chowa i tylko reka z radarem wystaje z krzakow

a oznakowane radiowozy z kamerami sa dobrym pomyslem
    bo faktycznie moga wplynac na bezpieczenstwo
    a jak ktos przy nich swiadomie lamie przepisy to mi go nie szkoda jak dostanie mandat

ps. macie jeszcze mafie w pruszkowie czy wszyscy siedza?
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

u nas nie było Mafii z tego co pamiętam są tylko popaprańce z "manhatanu" (łepki 10-25lat) co się uważają za królów Lubaczowa

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał dakoolk Zobacz post
    Napisał GrzesiekK. Miałem okazję zobaczyć jak się zwija ta policyjna 159, startowali za gościem w Lublinie na JP II lewym skrajnym pasem, ja stałem na prawym między nami jeden pas zajęty autami, poszli na bogato bo gościu przeleciał przez rondo im przed nosem na czerwonym, mając okazje nie omieszkałem zobaczyć jak moje wozidło wypada w stosunku do ich 159 i poszedłem 3 pierwsze biegi równo z nimi potem puściłem niech gonią gościa ja tam wole z nimi nie mieć okazji obcować i powiem szczerze że mimo masy ta 159 naprawdę nieźle się napędza z miejsca. Jak mijałem jak już stali na bombach oczywiście full przepisowo mundurowy z uśmiechem na ustach znacząco pogroził mi palcem Heh, odważnie poszedłeś, bo jak do trójki, to mogłeś przetestować ich tylną kamerkę ("pilot" mógł Cię obfotografować już po odpuszczeniu gazu) i zarobić komplet punktów (nie znam Lublina - ale 120-130@50 kmh?)

Wiesz, jakoś średnio się ich boję ;] inna sprawa że chyba wszystkich którzy jeżdżą po Lublinie i okolicach w autach z wideorejestratorami znam już dosyć dobrze ;] fakt że słono to kosztowało ale już przynajmniej człowiek wie na co z którym może sobie pozwolić.

Wstyd się przyznać ale przez ostatnie 4lata jazdy służbowym autem zgarnąłem ponad 70pkt karnych łącznie więc był czas aby różne nieoznakowane auta obejrzeć od środka ;] w szczycie brakowało 2pkt do utraty prawka ;/ dziwna sprawa że nigdy nie naciąłem się prywatnym autem nigdzie, a wolniej niż służbówką nie jeżdżę na pewno ;]
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

Cytat Napisał zonkil90 Zobacz post
    u nas nie było Mafii z tego co pamiętam są tylko popaprańce z "manhatanu" (łepki 10-25lat) co się uważają za królów Lubaczowa
    przeciez napisalem w pruszkowie;p czyli do dakoolk
    w lubaczowie widac ze nie ma mafi krolow to macie na drogach jadacych rowerami 0,5 metra od kraweznika albo parami

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wiesz, jakoś średnio się ich boję ;] inna sprawa że chyba wszystkich którzy jeżdżą po Lublinie i okolicach w autach z wideorejestratorami znam już dosyć dobrze ;] fakt że słono to kosztowało ale już przynajmniej człowiek wie na co z którym może sobie pozwolić. Wstyd się przyznać ale przez ostatnie 4lata jazdy służbowym autem zgarnąłem ponad 70pkt karnych łącznie więc był czas aby różne nieoznakowane auta obejrzeć od środka ;] w szczycie brakowało 2pkt do utraty prawka ;/ dziwna sprawa że nigdy nie naciąłem się prywatnym autem nigdzie, a wolniej niż służbówką nie jeżdżę na pewno ;]
    moze firmowy bardziej sie w oczy rzucal czy cos
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

jakos musza sie "wykazac" wiec prowokuja
    nom ale z predkoscia patrolowa to powinni po osiedlach jezdzic itd a nie np.po glownej drodze

nom mieli sie juz nie chowac po krzakach a nadal to robia
    przed radomiem policjant z motorem sie chowa i tylko reka z radarem wystaje z krzakow

a oznakowane radiowozy z kamerami sa dobrym pomyslem
    bo faktycznie moga wplynac na bezpieczenstwo
    a jak ktos przy nich swiadomie lamie przepisy to mi go nie szkoda jak dostanie mandat

A w Rzeszowie nadal Ukraińcy się dobrze trzymają w biznesie "leśno-rozrywkowym"?

Jakaś "mafia" jest wszędzie Wystarczy się w robocie rozejrzeć A u nas? Zależy jak rozumieć - ludzie nie wszyscy siedzą, niektórzy dalej mieszkają, a co robią, to już nie moja broszka A czy ktoś inny się bawi w przestępczość zorganizowaną? Pewnie tak, ale też nie wiem

Co do patrolowania i osiedlówek to nie do końca się zgodzę, bo trzymając się mojego podwórka, to przy drodze wojewódzkiej jest kilka sklepów nocnych, na które czasem warto rzucić okiem, tak samo kilka "kasyn" i kiedyś były jeszcze sklepy z dopalaczami Pytanie, czy "patrolując" coś widzą, to to samo, co kłócenie się, czy jak widać było rękę z radarem to się już nie chowali wcale Bo mogli i rękę i radar owinąć siatką liściopodobną Tak jak my możemy w zimie pokryć blachy mazią błotopodobną, a w jesieni naklejką liściopodobną

Z tymi oznakowanymi to jest niezły numer w programach TV, bo większość ludzi wogóle nie kojarzy, że jak ma koguta to może mieć i kamerkę (a co dopiero radar jak w Bellach)

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wstyd się przyznać ale przez ostatnie 4lata jazdy służbowym autem zgarnąłem ponad 70pkt karnych łącznie więc był czas aby różne nieoznakowane auta obejrzeć od środka ;] w szczycie brakowało 2pkt do utraty prawka ;/ dziwna sprawa że nigdy nie naciąłem się prywatnym autem nigdzie, a wolniej niż służbówką nie jeżdżę na pewno ;]
    Musi być trefna ta służbówka, trzeba zmienić
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

JFC
    Gość

Domyślnie

Przez to krojenie kosztów w policji, to jeszcze komuś krzywdę zrobią na drodze.
    http://www.tvn24.pl/-1,1694503,0,1,g...wiadomosc.html

Użytkownik Romeo Avatar Pietia
    Mieszka w
    Ze wsi za odrą, pod Opolem xD
    Auto
    Mia Bella AR 147 1,6TS 01r.

Domyślnie

Ta firma jest zdrowo pierd... Brak słów :-/ Bo muszą być stalówki :-/

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał JFC Zobacz post
    Przez to krojenie kosztów w policji, to jeszcze komuś krzywdę zrobią na drodze.
    http://www.tvn24.pl/-1,1694503,0,1,g...wiadomosc.html
    Poczekajmy na droższe inwestycje w przeguby/półosie

Za 2 lata połowa będzie stała na serwisach bo nie będą mieli kasy na naprawy. Od zawsze było wiadomo, że Alfy nie są dla "debili". To na siłę (czytaj "ktoś wziął w łapę") woleli 159-tkę zamiast Opla..

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Ale przez takie artykuły szara masa się naczyta i dalej będzie -jaka ta Alfa awaryjna, nawet koła w niej odpadają.
    Ręce opadają.

Do tego rzucił mi się w oczy fragment: "Gdyby nie dystanse w alfach romeo, przetarg wygrałby Opel Insignia, bo to tę markę faworyzował przetarg"
    Czyżby małe ustawienie przetargu z kórego jednak nic nie wyszło.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.