a co to za spam? Czyżby powrót pewnego osobnika na forum? Był juz taki spokój.
a co to za spam? Czyżby powrót pewnego osobnika na forum? Był juz taki spokój.
nie rozumiem tematu o wkurzaniu? istnieje na świecie coś takiego jak iinwersja, znacie to pojęcie? po prostu odwróciłem znaczenia wpisu poprzednika. Mysle dokładnie tak samo w kwestii wyższosci 159, jak kolega w kwestii wyższości Julki.
Trudno to zrozumieć?
Jak widać, niełatwo.
No i stało się. W sobotę jadę odebrać moją Bellę-jednak 159-tka - srebrna 2007r z 34 tys przebiegu.
Jak już będę ją miał u siebie to porobie pare fotek
Dzięki za porady.
Husarmasz u mnie duży browar
![]()
Mam nadzieję, że dokładnie sprawdziłeś wóz przed zakupem bo 34 tys. przebiegu w 4 letnim samochodzie tej klasy to brzmi nieprawdopodobnie. Jeśli to jest diesel to nigdy bym w to nie uwierzył.
to możliwe. Mój sąsiad jezdzi 7 do 8 tysięcy rocznie. Ma toyote avensis, dwuletnią. Przebieg ma niecałe 15 tys. Dizel.
Samochód jest sprawdzony w ASO, z książka, zero zuzycia wewnątrz. Krajowy, salonowy, użytkowany przez 55 letniego Pana. Pracuej w tej samej miescowosci co mieszka. Samochód miał na weekendy i 2 razy w miesiący na zebrania rady nadzorczej. Myslę, że trafiła mi się okazja.
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Cena była niższa o jakies 7 tys w porównaniu do samochodów w Super Alfa, natomiast przebieg i stan techniczny/wizualny perfekcyjny. Przebieg mówi sam za siebie.
Wyposażenie może nie najbogatsze, bo bez skór i navi ale za to 2 komplety alufelg + opony (cos czego nie uswiadczymy u handlarzy). Wersja Distinctive, więc ok.
ja kupiłem za 43tys. także można. Najważniejsze to być cierpliwym (ja szukałem 4 miesiące).
A skoro miałem kupić sprowadzony ze 130-160 tys przebiegiem za 45-52 to wole taki z 34 tys. przebiegu.
Pozdrawiam i powodzenia dla szukających, bo to była droga przez mękę...
Tutaj wydaje sie kolejna dobra sztuka, ale nie oglądałem jej, także trzeba się wybrać. http://autex.otomoto.pl/alfa-romeo-1...C17763810.html