i jak i jak?
odebranaświeci się jak psu jajca
![]()
a tak poważnie - jestem bardzo zadowolonamałe ryski zniknęły, jedynie co widać to jakieś większe uszczerbki np. po kamieniach z drogi
jak tylko mrutyś znajdzie chwilę to zrobi fotobyć może w tym tygodniu się uda
ale generalnie jestem bardzo zadowolona
btw. jak ja odbierałam alfę to obok mnie stala też 147 czerwona na rej SO po FLpozdrawiam
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
z F na koncu ?bo chyba wiem gdize kierownik parkuje ;P tod obrze ze zadowolona
![]()
niestety nie pamiętam jaka była końcówka nr. rej. ale była to napewno 2.0![]()
ja już sie nie mogę doczekać 11 kwietnia- aniucha a robilas cos jeszcze u nich np. mycie wnetrza? i ile godzin to trwalo
![]()
nie nie, ja robiłam tylko standardową opcję czyli regeneracja, polerowanie i "czyszczenie" wnętrza... dałam "" bo polega to na odkurzaniu środka oraz myciu dywaników w moim przypadku gumowych więc generalnie szału ze środkiem nie było
chciałam by mi jedną dziurkę na fotelu zaszyli, bo tym też mają się zajmować ale podobno na razie robią to tylko w KRK a w Mysłowicach czekają na sprzęt.
Ja jestem bardzo zadowolona z tej polerki, bo załatwiłam sobie lakier przez brak czasu i jazdę na myjnię ze szczotkami... i zrobiłam sobie mat. A teraz wszystko ładnie się błyszczy - jak nowe![]()
no ja mam takie hologramy że szkoda gadać - po poprzednim wlascicieluale mysle ze bedzie ok, musze im tylko dac na poprawki alkiernicze dachu mam 2 odpryski to moze se poradadza: ) i zastanawiam sie nad praniem tapicerki odrazu
No porządna polerka to koszt od 150 - 400 zł .. także Groupon za 99 to była dobra cena.
Ja jak zrobiłem dwa lata temu polerkę mojej czarnuli to byłem wniebowzięty - wyglądała jak nowa
Teraz na wiosnę też będę chciał odświeżyć lakier, ale mam już upatrzone miejsce w TG i jak ich "sprawdzę" to ewentualnie polecę.
Aniucha - tak na przyszłość to lepiej raz na pół roku jechać na porządne CarSpa, wydać ze 150 zł i olać myjnie automatyczne (one jak sama widzisz tylko niszczą lakier). Dobrze wyczyszczony i zabezpieczony lakier trzyma się od 3 - 6 miesięcy w przyzwoitym stanie przy samym spłukiwaniu wodą na karcherach.
Ja się teraz trochę zagłębiam w temat detailingu to jak już będę mądry, oczytany i w ogóle prze... to się podzielę wiedzą i spostrzeżeniami
Pzdr
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html