Radomsko zamarło, czy co? Mamy kilka Alf w miescie, lecz na forum jakoś oprócz Kuby nikt się nie pojawia.
Ja tez witam z Radomska ! Włoszek tak jak kolega powiedział troszke tutaj jezdzi i z tego co wiem napewno w niedługim czasie 2 dojdą!
Witam nowego![]()
Trzeba będzie jakiegoś spota miejskiego organizować![]()
Witam !
Co prawda nie mam alfyale bliźniaczo JTD Stilo, jakiego polecacie mechaniora godnego zaufania w naszej mieścinie ?
Polecam mechanika na ulicy Jasnej. Sam u niego naprawiam Alfę![]()
Przepraszam za to co napisze ,ale ja żadnego!! No jeszcze do Fiata ok znalazło by sie paru ,ale do alfy!!!! Lepiej zrobić samemu te same efekty a nawet lepsze i przy tym zostaje pare stówek w kielni!
Slyszalem, ze w Czestochowie jest koles co zajmuje sie przede wszystkim alfami na ulicy Ostrewy. Czy ktos byl, może cos napisać czy warto ?
Nie wiem gdzie jest ta ulica i czy o tym samym mówimy, ale jest koleś co zajmuje się głównie Alfami i Lanciami jak się jedzie od naszej strony starą trasą to na pierwszych światłach w Częstochowie w lewo. Kolega tam zaprowadzał swoją Kappę i ten koleś jakoś w miarę ją chyba ogarną bo w Radomsku nie mogli sobie poradzić, a problemów miał z nią bardzo dużo.