ja pare dni temu jak w rzeszowie sypal snieg i bylo zimno
ide do alfy obok stoi passat b5 tdi (maska w gorze) wsiadam i widze ze typ zaglada
alfa odpala na strzal;d mina goscia bezcenna
odsniezam auto a za chwile slysze czy po kablach go nie odpale
ja pare dni temu jak w rzeszowie sypal snieg i bylo zimno
ide do alfy obok stoi passat b5 tdi (maska w gorze) wsiadam i widze ze typ zaglada
alfa odpala na strzal;d mina goscia bezcenna
odsniezam auto a za chwile slysze czy po kablach go nie odpale
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Części nie są wcale drogie w porównaniu do innych samochodów - wiadomo, zależy co padnie. Co do gazu to ilu ludzi tyle opinii - jak zawsze. Ja Ci tylko powiem że moja śmiga na nowej sekwencji prawie rok zero problemów zrobione już koło 20000 km i miło się tankuje za 2.50 a nie prawie 5 zł, różnicy w mocy żadnej. Jak się jeździ sporo oszczędność jest bardzo duża, a dobra i co najważniejsze dobrze zamontowana instalacja nie sprawi Ci kłopotów - ale to moje prywatne zdanie![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
W pierwszym poscie mowilem o benzynie, a jak wyglada sprawa spalania z dieslem,konkretnie silnik 2.4?
Kazdy samochod jest Dobry jak jest DOBRY! Tak Jak Koledzy napisali w wiekszosci to tylko bolączka przednich wachaczy! dla mnie poza tym to na tym sie konczy! a zawieszenie wcale nie jest tak skomplikowane jak piszą wszystko mozesz zrobić w swoim garazu jak tylko masz czas i troszke checi!
20v![]()