Niestety matowe odpadają. Na chwilę obecną myślę o białym, niebieskim i czerwonym z palety Alfy dla nowych modeli.
Niestety matowe odpadają. Na chwilę obecną myślę o białym, niebieskim i czerwonym z palety Alfy dla nowych modeli.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Takie oklejenie ładnie wygląda z daleka, ale jak się przyjrzeć bliżej to widać ze jest to folia.
http://www.motofocus.pl/news,6387,de...profiauto.html - z początku myślałem ze pomalowali to na czarny mat, ale jak na magazynie zobaczyłem go z bliska to od razu rzuciły się w oczy male pęcherzyki powietrza, źłe wycięte niektóre rzeczy i np białe zawiasy od tylnych drzwi.
No to widać ktoś kto oklejał ten samochód się do tego nie przyłożył. Ostatnio oglądałem trochę zdjęć samochodów pokrytych foliami i większość wyglądała na profesjonalnie zrobione i zdecydowanie pęcherzyków tam widać nie było, nie mówiąc już o jakichś elementach pozostawianych bez oklejenia. Na właśnie oczy jednak nie było mi dane takiego samochodu oglądać - no może przykładami z oklejoną maską, klapą, dachem. Na folię się jednak nie zdecyduję. W tej chwili tak jak pisałem wcześniej w głowie mi trzy kolory.
Masz racje Polak jak na własne oczy nie zobaczy nie pomaca to jednak jest sceptycznie nastawiony.Oczywiście nie namawiam tylko takiego pomysła podsunąłem po obejrzeniu TVN Turbo![]()
Nie pytaj nie wiem,nie pytaj nie pamiętam![]()
Najszybszy kolor świata to Kawasaki green a najładniejszy to root beer
Eeeee tam, dla alfisty czerwony najszybszy
A tak na poważnie to root beer wygląda ciekawie i myślałem o czymś takim. To chyba kolor typu candy... znalazłem coś w tym stylu nawet na alldrogo.