Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Udalo mi sie wreszcie zrzucic troche zdjec z Genevy, na poczatek material tylko AR:
http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=687
A jak wrażenia ze spotkania z 4C? Na zdjęciach ten lakier wygląda średnio, mało też zdjęć wnętrza. Pewnie nie wpuszczali dziennikarzy za barierkę? I chyba to auto nie jest zbyt niskie?
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 08-03-2011 o 18:55
Tylko, że te hostessy mogą mieć 180 cm, do tego mają szpile 10 cm![]()
No wiec wrażenia dość średnie... Kolor mega fatalny, kompletna porażka... Zdecydowanie nie pasujacy do pełnego przepychu i blyskotek otoczenia. Jedyne co usprawiedliwia takie posunięcie to uwypuklenie pięknych kształtów i przetloczen. Auto ogólnie takie sobie, bardziej pasujace do stoiska Lotusa niż marki slynacej z pięknego designu i wyczucia smaku.
Generalnie stoisko AR było drugim, które oglądałem, niestety pierwszym był Mercedes... Stoisko bez polotu, wystawione 5 aut, z czego druga Giulietta jakoś z boku, z podstawowym wyposażeniem... Skromniejsze było tylko chyba stoisko Giugario z jednym, wystawionym autem ;-)
Moze kwestia "nakręcenia" sie, ale byłem mocno rozczarowany... Tym bardziej dziwne, ze AR całkiem niezle stoi w Szwajcarii, a Geneva to przede wszytkim wielki show połączony z zakupami. A tu jakoś tak skromnie, bez polotu i rozmachu, a do tego tandetnie...
A mnie ciekawi co widać przez tylną szybę z zewnątrz - widział ktoś fotki, albo na żywo? Bo dobrze zrozumiałem, że silnik jest z tyłu? Czy coś namieszałem?
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
saroo ja u wszystkich slyszalem ze na pierwszym miejscu w genevie stoi przede wszystkim nowe LAMBO i Koenigsegg Agera![]()