rafal_155 - ja będe jechał tą trasą (z Kalisza) ale w międzyczasie do załatwienia mam kilka spraw. Tak więc raczej liczę na zgarnięcie nas pod Piotrkowem. W przeciwnym razie spotkamy się już na miejscu.
rafał a Ty nie jedziesz z nami zdrajco?![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
kolegów szanownych z łodzi odbieram ja,proponuje żeby ktoś z łodzi podjął konkretna decyzje co gdzie i jak,ja mogę podjechać po was nawet pod cerffur ten obok bp ten na wylocie z łodzi,a co ja wam będę tłumaczył przecież to wy jesteście z łodzi,albo przed rozwidleniem starej i nowej trasy na piotrków na stacji /chyba lotos zółta,/i tutaj ktoś z Pabianic może mieć po drodze
jestem za lotosem![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Nie wpisałem się jeszcze na listę, ale na kilka dni przed powinienem już wiedzieć, czy mam jakieś plany na 19.03
W każdym razie jeśli miałbym jechać, to przyłączyłbym się do ekipy jadącej z Łodzi skoro jestem z Tuszyna. Dlatego dobrym miejscem byłaby stacja Lotos w Głuchowie przed wjazdem na A1, ewentualnie mogę polecić duży parking, na którym można się zebrać, przy krajowej "jedynce" Oberża Złoty Młyn w Kruszowie (wjazd na skrzyżowaniu ze światłami 3 km za Tuszynem)
to już ustalcie miedzy sobą,a ja ustawię się pod wielmożnych panów i panie alfisti ,może być oberża,ma być tak żeby każdemu pasowało
Witam mam prośbę od kolegi Andrzej1980 czy będzie jechał ktoś od strony Radomia, jeżeli tak to prosiłbym w imieniu Andrzejka o zgłoszenie się do niego. Kolega chciałby jechać na Zlot ale nie wie jak dojechać pod zamek![]()
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)