Napisał grzelutek
Dokładnie. W tej cenie mam Kayaby na tył więc sprawdź to porządnie.Napisał rigobert
Alfy przecież nie są tanimi samochodami![]()
Napisał grzelutek
Dokładnie. W tej cenie mam Kayaby na tył więc sprawdź to porządnie.Napisał rigobert
Alfy przecież nie są tanimi samochodami![]()
Sprzedający pisze,że PRZÓD. :shock:
Powiem Ci tak. Zawieszenie tak jak i hamulce nie są elementem samochodu na którym należy oszczędzać. Jeżeli sprzedający zarzeka się że cena jest zgodna z opisem towaru to zaryzykuj. Tylko nie mów że Cię nie ostrzegaliśmy![]()
Narazie nie zamierzam wymieniać,bo jeszcze dobre.Znalazłem na Allegro i rzuciłem temat,tak z ciekawości - może na przyszłość.
Chłopaki z klubu tempra. org strasznie narzekali na amortyzatory tej firmy. Paru gości pisało, że się "nacięli" i nigdy więcej ich nie kupią.
I o to konkretna sprawdzona wiadomość.O to chodziło.Znaczy się szmelc i nie zawracamy sobie tymi amorkami głowy.Dzięki. <piwo>
a u mnie są chyba jeszcze oryginały bo jest na nich znaczek fiat lancia i pod tym napis BOGE, czyli chyba ta firma dawala do fabryki amory??
DACO, cena 138 zł / 1 szt. przód, takie jak 145/146 2 lata gwarancji, dość solidne,
Witam
Jak sie dobrze poszuka to w internecie można dostać naprawde dobre amorki za przystępną cene
Ja sporo szukałem i znalazłem kilka ciekawych sklepow z amorkami w ktorych ceny za przedni amortyzator do AR146 firmy Sasch ,Bilstein ,MONROE wynosiły około 350 zł
Pozdrawiam
mam zamontowane od jakiegos czasu z tylu DACO po 2000km narazie nic sie nie dzieje, na wiosne bede chcial kupic na przod tej firmy nie jest to firma hart (czyli chiny) wiec nie powinno byc problemow z nimi a na przod faktycznie kosztuja kolo 100 za szt