Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: Uszkodzony Przepływomierz

Bella156
    Gość

Domyślnie

Kluczyk jest dobry nie swiecu sie CODE i nigdy sie nie swiecilo.
    Alarm jest rozlaczony i wogole nie swieci mi ta dioda przy nawiewie. Ale mam jeszcze drugie zabezpieczenie wykonane przez elktryka tzw, transponder.
    Mam pytanie. Czy alarm fabryczny odcina elektronike a zwlaszcza sygnal elaktryczny na czujnki elektromagnetyczne w wtryskach????

Bella156
    Gość

Domyślnie

Samochodzik juz pali, ale mechanik nic nie zrobił i nikt nie wie dlaczego pali i dlaczego wczesniej nie palilo. Prawdopodobnie to jakas elektronika.

krzywy1976
    Gość

Domyślnie

ja mysle tak.. wykec swiece i wkrec inne z jtd uzywane... sprawdz.. co bedzie potem,, ja tak mialem w e220 2001r okulary. ... to byla przyczyna.. juz nigdy nie kupie 220d merc mul total.pozdro i prosze o info w sprawie....

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar qbas
    Mieszka w
    Mrągowo / Warszawa

Domyślnie

Cytat Napisał smuz
    Macie jakies pomysły jakie moga byc przyczyny ciagłej awari przepływki w 166 3,0 bo ja juz mie nam pojecia ,biore pod uwage tylko diwe opcje 1-marne przeplywki-pech( wszystkie bosch )2 opcja jakies przepiecie w autku -tylko jak je zlokalizowac i czy wogole jest bo na jednym jezdzilem 2 miesiace i padl wczoraj!moze macie jakeis pomysły jak to wybadac dzieki z gory
    sprawdź czy na pewno masz dobry filtr powietrza, do 3.0 a nie przy padkiem do TSa - nieprawidłowy filtr (trochę mniejsza puszka) przepuszcza różne syfy dalej w dolocie i uszkadza przepływkę
    QbaS
    75 3.0 V6 Corsa, Giulia '68

smuz
    Gość

Domyślnie

koledzy jesli ktos z was bylby tak uprzejmy a napewno jestescie moglibyscie podac mi numer wkładu przepływomierza do 166 3,0