Ostatnio edytowane przez Cool_Kid ; 17-03-2011 o 08:59
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
przy 3500-4000 na 5-tce mam juz dooobrze powyżej 100 kmh. Powyżej 3000 auto staje sie bardzo żwawe i szybko reaguje na naciskanie gazu. Zdectdowanie coś masz nie tak. A może wariator?
Odpinałem przepływke ale bez różnicy. Nie mówie ze ma wgnitac ale wydaje mi sie ze silnik jest troche mułowaty. Jak moge sprawdzic przepływke w programie FES? Wariator słychac podaczas odpalania. Nie mam pojecia co to może byc troche mnie to irytuje. Ojciec ma starego fiata crome 2.0 i.e 8v 120KM i wydaje mi sie ze sie lepiej chodzi. Nie wiem może jestem przewrazliwiony. Najlepiej jak by ktos sie przejechał kto jezdził alfa i wie jak powinna chodzic. Mam ja pierwszy raz wiec nie wiem.
ja jak odpiełem przepływke to tylko na wolnych obrotach gasnął
Zalałem dzsiaj supreme 98 i zapodałem płyna do czyszczenia wtrysków zrobiłem troche kilosów i musze powiedziec ze sie jej poprawilo bardzo. Wydaje mi się ze wtryski były zadupcone bo auto ma 150tys przejechane i watpie ze ktos to robił.
Ostatnio edytowane przez ZimnyLech ; 17-03-2011 o 22:24