koledzy ogłaszam ze będzie zemną mechanik z 4 turbo który zdiagnozuje wasze autka za free . Jak ktoś będzie miał ochotę to się umówi z nim dalej . Ja mogę obiecać ze facet jest pierwsza klasa i moją niunie serwisuje od początku (rozrząd ,wachacze czyszczenie przepływki ) i jak tylko będzie miał czas i ochote to zajmie się waszymi autkami , ale to już z nim
kuzwa juz mnie biere tako fajno impreza a jo na geburstag musza jechac i tyla dobrego wusztamiłego grilowanio
Alfa i jej ochroniarz
bocian jak mi moja koparka zaczeła palić 10 l na 100 km stwierdził że jest przepływomierz zanieczyszczony i złe dane zczytuje . Po wykręceniu go faktycznie okazało się że platyniowe pręciki które się w nim znajdują do podgrzewania powietrza przed pomiarem są zanieczyszczone smogiem zasysniętym przes filtr powietrza po wyczyszczeniu go autko pali zniośnie 8 litrów przy włączonym ogrzewaniu na krótkich dystansach .
No to ja sie zamelduje o 16. Jak trzeba bedzie to cos pomoge... Grilla umiem np. rozpalac
Wurszty juz mi smaka narobily![]()
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
Witajcie ja postaram sie wpajsc ale nie obiecuje
Pozdrawiam.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Jutro się trza ciepło ubrać Ja zawitam ale nie na zbyt długo bo potem na chlańsko jada
MAm nadzieje że będe na 16, zależy jak się z Adamsem wyrobimy z moimi GTA lookamihJeHjeHjeeee
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"